MMA Savez Srbije zatvara godinu sa Kupom Srbije! Amatersko prvenstvo i 3 profesionalne borbe!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

MMA Savez Srbije završava kalendarsku 2023. godinu u Ubu gde će se održati „Kup Srbije“, 16. decembra u Hali Sportova na Ubu.

Ognjen Mićović i Veljko Vukašinović, Kup Srbije

MMA Kup Srbije se sastoji iz dva dela. Od ranih jutarnjih časova gledaćemo amaterske borbe u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. Najbolji mladi borci koji izbore finala svojih kategorija, takmičiće se u večernjem delu gde ćemo pored finala amaterskih, gledati i tri profesionalne MMA borbe.

Snage će odmeriti po drugi put i Ognjen Mićović  (Fight Company) i Veljko Vukašinović (Radnički Niš) koji su se borili u finalu MMA Lige za sezonu 2022. gde je slavio Mićović sudijskom odlukom.

Uživo prenos večernjeg dela programa, moćićete da gledate uživo na Arena Fight kanalu. Što se tiče profesionalnog dela, svoj debi u profesionalnom MMA imaće i naša najbolja borkinja, reprezenativka Srbije Anastasija Rajković koja će rukavice ukrstiti sa rumunkom Leylom Shebel.

Još jedan predstavnik Fanatik Smeredevo tima, Mihajlo Milenković (1-0) će se boriti protiv Voja Katanovića (2-3) u lakoj kategoriji. Milenković i Katanović su se dugo takmičili u amaterskom MMA pod pokroviteljstvom MMA Saveza Srbije i predstavljali Srbiju kao reprezentativci. Očekuje nas zanimljiv duel dvojice perspektivnih boraca.

Ruski borac koji živi u Srbiji i predstavlja Secutor iz Beograda, Emir Matuev (1-2) boriće se protiv moldavca Sergey Chelesa (1-0).

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime