MVP blizu potpisa za UFC, potvrdio i Dana White!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Do skoro najveća Bellatorova zvezda Michael Venom Page (21-2) slobodan je agent, a MMA javnost sa nestrpljenjem iščekuje njegov naredni korak.

MVP i Dana White na UFC 294

U Bellator promociji je ostvario čak 17 pobeda i samo 2 poraza i stekao status najveće zvezde u promociji. U svom poslednjem nastupu je savladao Goiti Yamauchia za samo 26 sekundi. Bellator promocija proživljava najteže dane od njenog nastanka, veliko je pitanje njene egsistencije. Trenutno se nalazi u procesu prodaje.

Michael Venom Page

MVP sve češće „flertuje“ sa UFC promocijom a poslednji događaj u Abu Dabiju (UFC 294) je gledao uživo iz prvih redova. Na konferenciji za medije nakon UFC 294 događaja Dana White je potvrdio da postoji obostrano interesovanje za potencijalnu saradnju između UFC-a i Michael Venom Pagea:

‘‘Slušajte, on je definitivno momak za kojeg smo mi zainteresovani, a i on je zainteresovan da dođe kod nas. Dakle, sve je moguće“

MVP je na svom Insta storiju objavio fotografiju sa Dana Whiteom, a činjenica da je sedeo u VIP Exclusive delu na UFC 294 događaju, gde sede ljudi iz promocije nam dosta toga govori. MVP je blizu potpisa za UFC zasigurno.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime