Na današnji dan pre 10 godina, Joker je započeo MMA karijeru!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Aleksandar Joker Ilić je definitivno jedan od najpopularnijih boraca u regionu. Član KSW rostera srednje kategorije dobija veliku pažnju kako publike, tako i medija.

Naravno ništa to nije došlo preko noći, bilo je potrebno mnogo odricanja i truda da bi se stiglo dotle. Na današnji dan pre tačno 10 godina (14.05.2011) Aleksandar „Joker“ Ilić zakoračio je po prvi put na borilište i odradio svoj prvi amaterski MMA meč.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar „Joker“ Ilić 🤡 (@ilkemma)

I ako ima odličnu karijeru, Ilić je „relativno kasno“ ušao u ovaj sport, nakon zapažene košarkaške karijere. Nakon velikog broja amaterskih mečeva usledila je profesionalna karijera. Joker je trenutno član KSW organizacije. U svojoj karijeri ostvario je 13 pobeda i 4 poraza.

Definitivno borba koja mu je „promenila“ karijeru je protiv Damiana Janikowskog na KSW 47 gde je upisao debi iz snova za najbolju evropsku promociju. Ilić je nakon velikog preokreta nokautirao Poljsku zvezdu i „šokirao“ ceo svet.

YouTube player

Borba koje bi trebali da se prisetimo i onu koju pamte stariji ljubitelji regionalnog MMA je borba iz 2015. godina kada su se na SBC 5 borili Aleksandar Ilić i do tada neporaženi Vladimir „Fila“ Filipović. Joker je ostvario pobedu prekidom u tom meču i pokazao svima da se radi o kvalitetnom borcu čije vreme tek dolazi.

YouTube player

Na svom poslednjem nastupu pobedio je poljskog borca Adriana Dudeka nokautom u prvoj rundi na KSW 60. Joker je odličnim nastupom i pobedom obezbedio sebi novi ugovor sa KSW organizacijom, a njegov sledeći nastup se očekuje na KSW u Puli koji bi prema informacijama koje imamo trebao da se održi 5. septembra. Čestitamo Ilke!

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime