NA DANAŠNJI DAN PRE 3 GODINE: McGregor vs. Mayweather ! (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Danas je tačno 3 godine od jednog od najvećih mečeva u istoriji borilačkog sporta. Retko ko je verovao da jedan MMA borac ima tu moć i sposobnost da „dovuče“ iz penzije u ring jednog od najboljih (ako ne i najbolji) boksera svih vremena Floyd Mayweathera.

Od tog dana više ništa nije isto. I ako nije uspeo da pobedi Floyda, što nije bilo realno, Conor je pružio sasvim solidan otpor bokseru koji ima 49-0. Imao je McGregor na početku meča par dobrih kombinacija, ali nije to ono što može da savlada nepobedivog Mayweathera. Od tog dana MMA sport je naglo porastao, dobio je publicitet kakav nikada nije imao, a McGregor je postao planetarna zvezda.

Ovaj meč ostaće upamćen kao jedan od najvećih marketinških kampanja u istoriji sporta. Borci su zaradili abnormalne cifre, a najbolje govori pokazatelj da je PPV koštao 90 dolara. Ulaznice za borbu koštale su na desetine hiljade dolara, a u prvim redovima viđen je sav svetski „jet set“. Prodato je 4 miliona i 300 hiljada PPV prenosa a još milioni ljudi gledali su borbu preko piratskih linkova. MGM Arena u Las Vegasu je bila ispunjena do poslednjeg mesta. Conor McGregor je kasirao 130 miliona dolara dok je Floyd Mayweather zaradio 280 miliona. Šta drugo reći ovim momcima osim svaka čast, svaki drugi komentar bi možda bio suvišan.

YouTube player

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime