Nađa Milijančević debituje u Bare Knuckle protiv italijanke u Londonu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedna od najboljih srpskih kik bokserki Nađa Milijančević, promenila je sport i karijeru nastavlja u Bare Knuckle (boks bez rukavica).

Nađa Milijančević, FOTO: nsuzivo.rs

Nađa je dvostruka juniorska šampiona sveta i dvostruka juniorska šampionka evrope u kik boksu. Ovoga puta pred njom je novi izazov i nešto „ekstremnije“. Bare Knuckle je disciplina (sport) koji postoji od davnina. Popularno „pesničenje“ postoji od kako je sveta, ali u poslednjih nekoliko godina doživljava pravu ekspanziju, pogotovo na Američkom i Britanskom tržištu.

Nađa Milijančević, FOTO: Screenshot Facebook

Nađa će biti prva devojka sa ovih prostora koja će ući među konopce Bare Knuckle discipline. Ispred sebe ima nastup u drugoj najjačoj promociji na svetu a najjačoj u Velikoj Britaniji „BKB“ . Događaj na kojem nastupa održaće se u Londonu 20. novembra.

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели BKB™ (@bkb_official1)

Protivnica Nađi Milijančević će biti devojka iz Italije Chiara Giusti, koja dolazi iz muay thai discipline i kao Nađa želi da karijeru gradi u Bare Knuckle svetu. Nađi i njenom timu Ronin Carnage Global na čelu sa Mišom Bačulovim želimo puno sreće i verujemo da će na najbolji mogući način „započeti novo poglavlje“ u svom poslu. Srećno i verujemo u pobedu!

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime