Najtalentovaniji brat Khabiba Nurmagomedova potpisao za UFC!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najtalentovaniji brat Khabiba Nurmagomedova potpisao je ugovor sa najboljom svetskom promocijom UFC. Reč je o Umaru Nurmagomedov, najmlađem i posle Khabiba najtalentovanijem borcu porodice Nurmagomedov.

Umar Nurmagomedov (12-0) je veći deo svoje karijere nastupio u perolakoj kategoriji. Nastupio je na velikim organizacijama poput Fight Nights Global, GFC i PFL gde je u dve borbe ostvario dve pobede. Očekivao se njegov nastup u trećoj PFL sezoni i bio je jedan od favorita za osvajanje prvog mesta, ali izgleda da su se planovi promenili.

O ovoj vesti nas je obavestio Khabib koji je objavio fotografiju na svom instagram profilu gde je poželeo sreću i pružio podršku svom mlađem bratu:

„Na slici smo ja, konj i UFC borac. Brate Umare, pred tobom je puno dokazivanja. Kad sam ja potpisao za UFC bilo je puno onih koji nisu verovali u mene, ali moj tim i prijatelji jesu. Imaš sve što je potrebno za uspeh i sad je samo pred tobom rad kojim ćeš dokazati kako ti je mesto među najboljim borcima sveta.“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Я, лошадь и боец @ufc – Братишка @umar_nurmagomedov тебе многое предстоит доказать, когда я подписался в #ufc было много людей, которые не верили в меня, но моя команда и близкие мои люди поддерживали и верили в меня. – Упование на Всевышнего и труд принесут свои плоды. – У тебя есть все для результата, а теперь действуй и доказывай, что твоё место среди лучших атлетов мира. @umar_nurmagomedov

Објава коју дели Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime