Najveći regionalni meč dobija drugi deo? Vaso i Zvijer usmeno dogovorili revanš!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najveći i najgledaniji regionalni MMA meč koji je održan sada već davne 2017. godine, mogao bi 6 godina kasnije da dobije revanš.

Vaso Bakočević i Stefan Zvijer

Vaso Bakočević i Stefan Zvijer su 2017. uradili nešto ne viđeno do tada na našim prostorima. Njihov meč je prvi u Srbiji koji je privukao pažnju medija i fanova, a zahvaljujući ovom duelu nastala je i Megdan promocija, koja se ponudila da organizuje taj meč.

YouTube player

Tenzije u ringu, tenzije van ringa. Sve je to „normalno“ za meč sa ovoliko emocija, pa je publika u Novom Sadu u „Spensu“ tada mogla da vidi spektakl. Vaso Bakočević je pobedio jednoglasnom sudijskom odlukom (i ako je trebao da pobedi prekidom) i osvojio pojas Megdan FC organizacije u lakoj kategoriji. Mnogo prašine podiglo se i nakon borbe, ali svako od boraca je nastavio svojim putem.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Juče je Vaso na svom instagram nalogu odgovarao na pitanja gledaoca, a stiglo je i jedno o Stefanu Zvijeru na šta mu je „Psiho“ prvo čestitao na pobedi na SBC Revenge 46, pa je zatim odgovorio:

„Obećao sam mu revanš. Verujem da bi većina želela da vidi ponovo tu borbu, tako da ako se dogovorimo ja sam za.“

Nije se dugo čekalo na odgovor od Stefana Zvijera, koji je podelio Vasov story i napisao sledeće:

„Septembar, Beogradska arena?“

Gde ima dima ima i vatre, borci imaju interesovanje da se ponovo sastanu, što je na kraju i najbitnije. Gotovo da bi svaka regionalna promocija želela ovaj meč kod sebe. Kao najrealnija opcija za ovaj duel je SBC Revengde, gde nastupaju obojica boraca, ali ne treba otpisati i najveću regionalnu promociju FNC.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime