Najveći ruski potencijal potpisao za UFC! Skoro je slep na jedno oko a u kavezu je predominantan!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najvećih ruskih potencijala i jedan od najatraktivnijih MMA boraca u svetu Sharaputdin Magomedov (17-0) potpisao je ugovor sa UFC promocijom!

Sharaputdin Magomedov potpisao za UFC

„Shara Bulet“ je borac za kojeg će svet tek da čuje! Ovaj momak je jedan od najvećih potencijala ruskog MMA sporta. Magomedov je u decembru mesecu savladao Mikhail Ragozina na RCC 13, da bi samo 8 dana kasnije ostvario još jednu pobedu, nad Kushal Vyasom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

U svojoj MMA karijeri je neporažen. Ostvario je 17 pobeda uz 14 prekida. U kavezu deluje predominantno a tehnički je jedan od najboljih udarača u Rusiji. Shara dolazi iz kik boksa gde je pored velikog broja amaterskih zabeležio 18 pobeda i 2 poraza u profesionalnom kik boksu.

„Shara Bullet“

Shara Bullet je skoro slep na desno oko, ali ni to ga ne sprečava da pruža fenomenalne partije u ringu i kavezu. Do sada nije bio „ni blizu“ poraza, a nadamo se da će ovakav niz nastaviti i u UFC promociji. Njegov debi se očekuje u maju ili junu, kako prenose ruski MMA portali. UFC srednja kategorija dobija veliko pojačanje.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime