Nakon priče da svi izbegavaju Gaethjea javio se Dos Anjos: „Pošaljite ugovor!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC šampion lake kategorije Rafael Dos Anjos uputio je javno poziv Justinu Gaethjeu, bivšem privremenom prvaku lake kategorije na meč.

Rafael Dos Anjos i Justin Gaethje, FOTO: MMA Junkie

Situacija u lakoj kategoriji se zakomplikovala. Za upražnjenu titulu boriće se Charles Oliveira i novajlija u redovima UFC-a Michael Chandler. Conor McGregor i Dustin Poirier takođe imaju zakazanu „trilogiju“, dok Tony Ferguson dočekuje nezgodnog Beneil Dariusha. U celoj ovoj priči „ispašta“ Justin Gaethje.

Amerikanac trenutno nema zakazanu borbu a TOP borci lake kategorije su zauzeti i bore se između sebe. Menadžer američkog borca Ali Abdelaziz je izjavio da svi borci iz TOP 5 lake kategorije izbegavaju Justina Gaethjea:

„Svi u Top 5 izbegavaju Justin Gaethjea“

Ova situacija nije mogla da promakne 7 rangiranom borcu lake kategorije i bivšem šampionu Rafael Dos Anjosu koji je takođe bez ugovorenog nastupa i koji želi borbu sa Justin Gaethjeom:

„Pogodite ko je najbolje rangiran slobodan borac? Pošaljite mi ugovor“

Brazilac iza sebe ima pobedu nad Paul Felderom sudijskom odlukom. Bivši šampion ima beleži promenljive rezultate u oktagonu, ali jedno je sigurno uvek nam pruži dobru borbu. Biće zanimljiv rasplet situacije u lakoj kategoriji.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime