Neal prozvao Burnsa nakon što je nokautirao Luquea, brazilac mu odgovorio!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Geoff Neal (15-4) iza sebe ima najveću pobedu u karijeri. Neal je na jučerašnjem UFC Vegas 59 pobedio Vicente Luquea (21-8-1).

Gilbert Burns i Geoff Neal

Neal je do pobede stigao brutalnim nokautom u 3. rundi borbe i pobedio jednog od „najtežih protivnika“ u velter kategoriji. Neal je u ovaj meč ušao kao borac na poziciji broj 13, dok je Luque bio na poziciji broj 6 velter kategorije, a nakon ovakvog ishoda će doći do velikih promena.

Neal nije krio oduševljenje najvećom pobedom u svojoj dosadašnjoj karijeri:

‘‘Već dugo tražim borbu protiv Luquea ili nekog sličnog, on je probudio zver u meni. Ja imam običaj da usporim u drugoj rundi što je stvarno glupo. Vratio sam se u trećoj rundi i završio ga‘‘

Nakon intervjua Neal je izjavio kako želi sledeći protivnik da mu bude Gilbert Burns. Odgovor od brazilca se nije čekao dugo, Burns je ekspresno odgovorio na svom Twitter nalogu:

‘‘Konačno da i mene neko prozove! Videćemo, čestitam Geoff Neal-u. Videćemo da li će Jorge da se pojavi. Ako ne, onda možemo da zaplešemo.‘‘

Burns je ovom porukom aludirao na ono što se spekuliše u medijima poslednjih dana, a to je meč njega i Jorge Masvidala na UFC 281 o kome se priča. Ukoliko se to ne dogodi, Burns protiv Neala je skroz dobra opcija. Videćemo šta će se dogoditi.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime