NEUNIŠTIVI VERHOEVEN! Rico se „vratio iz mrtvih“ i nokautirao Ben Sadika!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Spektakularan meč videli smo u glavnoj borbi večeri Glory Collision 3 između Rico Verhoevena i Jamal Ben Sadika.

Rico Verhoeven pobedio Jamal Ben Sadika, FOTO: moroccoworldnews.com

Verhoeven je još jednom pokazao da je „Kralj“ i da je apsolutno zasluženo neprikosnoveni Glory šampion. Vrhunski meč pun akcije i preokreta na obe strane. Nakon odlične prve runde koja je bila puna razmena, na samom početku druge, Ben Sadik pogađa Verhoevena u lice, a doktorska ekipa je morala da interveniše da bi zaustavila krvarenje i sanirala veliku ranu.

Sudija je odbrojao Verhoevenu koji je nastavio meč. Nedugo zatim Ben Sadik šalje još jednom Rica Verhoevena na pod i sudijsko brojanje. Runda karijere za Jamala! Runda je završena 10:8 u korist izazivača. I pored bodovnog deficita Rico je imao veliku otvorenu ranu na licu ispod oka, ali ni to ga nije sprečilo da „ubaci u svoj mod“ i još jednom nam dokaže da je pravi šampion i neprikosnoven u teškoj kategoriji.

Verhoeven dolazi do pobede prekidom u 4. rundi borbe nakon sjajne serije. Jamal Ben Sadik prosto nije imao snage i nije mogao da isprati tempo Verhoevena. Veliki preokret i zaslužena pobeda za šampiona.

YouTube player

Biće zanimljivo videti ko je sledeći izazivač Verhoevenu. Antonio Plazibat je na istom eventu pobedio 2. izazivača Benjamin Adegbuyia sjajnim nokautom. 

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem borilačkom sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime