NEVEROVATAN TALENAT! Luka Pisarić najbolji borac FNC 4 turnira!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je amaterski FNC 4 turnir koji je održan juče u Zagrebu u hali American Top Teama. Putem prenosa publika je mogla da uživa u borbama maldih boraca.

Luka Pisarić najbolji borac amaterskog FNC 4 turnira

Amaterski MMA borci iz Srbije prezentovali su našu amatersku scenu na najbolji mogući način. Dugogodišnji kvalitetan rad sa mlađim kategorijama u Srbiji se još jednom dokazao, a činjenica je da je nivo „amaterskog“ MMA na mnogo višem nivou kod boraca iz Srbije u odnosu na vršnjake u regionu.

Najbolji takmičar FNC 4 amaterskog turnira, bez konkurencije je Luka Pisarić (14-0) iz Fight Company kluba. Luka je ostvario 3 pobede, dva sjajna prekida i jedna borba totalne dominacije. U finalu je lakše nego što je bilo ko mislio stigao do pobede nad Ivanom Štekom iz American Top Teama. Pored Pisarića iz Fight Companya nastupio je i Ognjen Mićović (10-0) koji je osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 77 kilograma sa dve pobede i dva prekida. Ognjen je veliki potencijal i momak na kojeg treba obratiti pažnju.

Dosadašnja karijera Luke Pisarića:

Luka Pisarić je definitivno jedan od najboljih amaterskih boraca i prospekt kakav do sada nismo još imali! Ovaj momak ima samo 17 godina, nije više želeo da se bori u juniorima gde je bio mnogo dominantniji u odnosu na svoje vršnjake, pa je prešao u A klasu seniorskog amaterskog MMA. Ostvario je 14 pobeda (12 prekida u prvoj rundi) osvojio je titulu za „Najboljeg borca“ na najmasovnijem MMA turniru na Balkanu „Fight Games 11“, Juniorsko državno prvenstvo, 1.,2. i 3. kolo MMA lige, Fight Games 9 i 10 i FNC 4 Amatersko.

Najuspešniji takmičar turnira Luka Pisarić Fight Company, FOTO: Jelena Ćalasan

Posebnu pažnju na sebe skrenuo je u svom prvom seniorskom meču na 3. kolu MMA Lige Srbije gde je pobedio čak 6 godina starijeg i „iskusnijeg“ Nikolu Đurđeva kojeg pamtimo po učešću u prvoj sezoni „Armagedona“.

YouTube player

I ako je mlad borca, Luka ima iskustva i u drugim borilačkim sportovima. Dva puta je osvajao titulu šampiona Srbije u greplingu, zlatnu medalju na ADCC Serbia, takođe se takmičio i u rvanju slobodnim stilom gde je osvojio dve zlatne medalje i jedno bronzu. Nosioc je plavog BJJ pojasa. Neverovatno iskustvo i impresivan rezultat za momka od 17 godina.

Čestitamo Luki ali i njegovom timu Fight Company koji predvode Savo Lazić, Vaso Bakočević i Aleksandar Janković.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime