NEVEROVATNO! Otkazan meč Delije na UFC, PFL napravio problem!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

NEVEROVATNO! Tužne vesti za sve ljubitelje MMA u regionu. Jedan od najboljih evropskh teškaša moraće još da sačeka na svoj UFC debi.

Borba između Anta Delije i Ciryl Ganea otkazana je samo 3 dana pred istu, a razlog otkazivanja su administrativni problemi sa PFL organizacijom čiji je Delija bio član. PFL je obustavio ovu sezonu zbog covid-19 virusa, a izgleda da nisu svim borcima dali raskid ugovora. Na žalost zbog loše komunikacije između organizacija, na kraju ispaštaju sami borci. Danas se na Instagram profilu obratio Ante Delija koji je vidno razočaran zbog cele ove situacije:

Nažalost dogodilo se ono što niko od nas nije očekivao. Borba je otkazana zbog administrativnog propusta, nisam dobio raskid ugovora od strane PFL i ta me je vest zatekla već kada sam došao u Abu Dhabi. Kao sportista, čiji je fokus isključivo na borbi, nisam se bavio logističkim delom svog nastupa. Ratočaran sam i zateknut zbog cele ove situacije, imao sam idealnu priliku da nastupam kao co-main borba na eventu u najboljoj organizaciji sveta, ali šta je tu je. Nadam se da ću uskoro opet u ring. Hvala svima na podršci idemo dalje.

ZAPRATITE TRIANGLE TV NA INSTAGRAMU I BUDITE U TOKU SA DEŠAVANJIMA U MMA SVETU! 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime