Nova UFC ranking lista: Prochazka pretekao Rakića!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na početku svake nedelje, UFC ažurira svoje ranking liste shodno događaju koji je održan predhodnog vikenda.

FOTO: Sportskeeda

Ova promena na rankingu i nema baš toliko logike i neće se svideti MMA fanovima na Balkanu. Pobednik glavne borbe večeri na poslednjem događaju Jiri Prochazka zauzeo je drugu poziciju koju je do danas držao naš Aleksandar Rakić.

Češki borac je ušao u meč kao 5 nosilac protiv Dominick Reyesa koji zauzima mesto broj 3. Prochazka je slavio fenomenalnim nokautom, ali nije baš najjasnije kako je 5 borac nakon pobede nad 3 završio na 2 mestu? Drugoplasirani Aleksandar Rakić „pao“ je za mesto ispod pa sada zauzima treću poziciju.

Ranking lista poluteške kategorije, FOTO: UFC.com

Situacija u poluteškoj kategoriji nikada nije bila zanimljivija. Biće izuzetno uzbudljiv rasplet i da me pitate za savet ko je sledeći za koga, iskreno ne bih znao šta da vam kažem, totalno je ludilo 😀

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

2 KOMENTARA

  1. UFC preferira ovako sjajne završetke i problem za našeg Rakića je taj što je zadnje 2 borbe išao na „sigurno“, pobijedio Smitha i Santosa odlukama, a Prohaczka u 2 borbe ima 2 nokauta, ovaj nad Reyesom će se vrtjeti još godinama na svim špicama i bojim se da je istina da će Jiri ići na pobjednika Jan vs Glover, a da će Rakić nažalost još čekati i morati tu borbu koju mu daju baš brutalno završiti, a moguće da će to biti Ankalaev jer Reyes neće minimum zbog zabrane nakon nokauta u oktagon minimum 6 mjeseci jer inače bi vjerovatno njega dali Rakiću!
    Ako je Dana White to rekao, a čuli smo što je Felder rekao Jiri-u, da je sljedeći i kad je Rakić dobio Santosa po Roganovim pitanjima i svemu dalo se naslutiti da nakon „sigurne borbe“ neće dobiti šansu i Rogan mu je i rekao, sretno sa sljedećim contenderom i nadam se da ćeš pokazati više jer Roganovo zapažanje i rečenica :“Bio si sretniji zbog smeđeg pojasa nego zbog pobjede“ nekako je sve rekla, a i treneri mu nisu trebali dati smeđi pojas nakon borbe koja je bila 15 minuti u stojci..malo zeznuto, ali volim Aleksandra i želim mu što prije napad na titulu i znamo kako se do titule i dođe.
    Volkan je sve nokautirao i dobio priliku, Smith je nokautirao Rashada, Shoguna, Lombarda još ranije i svojim borbama dobio šansu, zatim Reyes, nokautirao sve, Weidmana, Cannoniera, sve što su mu dali i zato Aleksandru još ne daju po meni napad jer po njima, zadnje 2 borbe, nakon tijesnog poraza od Volkana, on je sa Smithom na sigurno išao, držao ga dolje, sa Santosom isto sigurno, čak je UFC izdvojio da su opasniji udarci bili od Santosa, ali Aco je čisto to dobio i bojim se bez nekog ovakvog finiša poput Jiri-a, da li nokautom, „submissionom“, bez strašnog finiša kakav je imao protiv Manuwe, teško da će mu dati priliku….nažalost!

  2. Bolest,hoce da ga natjeraju da laje kao oni. On je dokazao svima sta je a on je PROBLEM SVIMA. I za taj problem jos niko nije nasao resenje. Pa misle ovako da ga slome. Nece moci. 🚀🚀🚀🚀🚀🚀

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime