NOVA UFC ZVEZDA: Prihvatio borbu pre 3 dana, pobedio za 7 sekundi pa se povredio dok je slavio!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dobro zapamtite ovo ime, jer ćete ga u narednom periodu sigurno čuti dosta puta. Terrance McKinney je definitivno obeležio UFC 263.

Terrance McKinney, FOTO: MMA Fighting

Terrance McKinney (11-3) je momak koji je pre samo 6 dana radio meč na LFA 109, a pre 3 dana je prihvatio borbu na UFC 263 kao zamena za Frank Camacha koji je otkazao nastup Matt Frevoli. Definitivno McKinney je iskoristio svojih, ne možemo da kažemo 5 minuta, jer je trajalo samo 7 sekundi.

I ako je ušao kao „ogroman autsajder“ McKinney je šokirao svet i nokautirao iskusnog Matt Frevolu za samo 7 sekundi na UFC debiju! Na startu borbe eksplozivni McKinney je pogodio kombinaciju prednji-zadnji direkt i poslao Frevolu na pod, gde ga je završio udarcima. Ovo gotovo niko nije očekivao ni u snovima! Istorijski momenat za laku kategoriju koja je dobila najbrži nokaut i istoriji. Stotinke su falile da ugrozi Masvidalov nokaut protiv Askrena. Četvrti najbrži nokaut u istoriji UFC za Terrance McKinneya.

YouTube player

U borbi nije primio udarac, ali je doživeo povredu kolena, koju je zadobio pri slavlju pobede. Američki borac je nezgodno doskočio na nogu, a na njegovom licu se videla bolna grimasa, čak nije mogao ni da stane na istu nogu. Nadamo se da povreda nije teže prirode i da ćemo ga gledati uskoro u oktagonu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели UFCANZ (@ufcanz)

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem borilačkom sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime