NOVI SKANDAL! McGregor udario italijanskog DJ-a i slomio mu nos!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Još jedan u nizu skandala koji je napravio Conor McGregor. Ovoga puta je u centru pažnje zbog optužbi za napad na italijanskog Dj-a.

Conor McGregor napao italijanskog DJ-a

Svi koji prate McGregora na društvenim mrežama mogu videti da se irac nalazi u Italiji u Rimu sa svojom porodicom. Razlog posete je odmor i krštenje njegovog sina koje je planirano da se održi u Vatikanu.

Conor McGregor u Italiji

Novi skandal koji je izazvao Conor McGregor dogodio se u jednom od noćnih klubova gde je „The Notorious“ bio u pratnji prijatelja i obezbeđenja. Italijanski DJ Francesco Facchinetti i njegova supruga Wilma pokrenuli su postupak i optužuju McGregora za fizički napad i teške telesne povrede koje je irac naneo te noći prema njihovim rečima Francescu bez ikakvih razloga:

„Bilo je oko 2 sata i 30 minuta kada me je fizički napao conor mcgregor. čuveni Conor McGregor me je udario u usta i razbio mi nos pred svedocima, mojim prijateljima i njegovim telohraniteljima. Napao me je bez ikakvog razloga nakon što smo dva sata razgovarali i zabavljali se. Mogao sam da prećutim i ne spomenem ovo, ali kad sam već tu moram da kažem  da je on nasilan i opasan. Primio sam udarac bez ikakvog razloga, A taj udarac je mogao da dobije bilo ko, neko od mojih prijatelja, moja supruga, bilo ko. Zbog toga sam odlučio da ga tužim jer je on izuzetno opasan i nasilan“

Na svom Instagram profilu oglasila se i supruga italijanskog DJ-a koja je opisala šta se to tačno dogodilo:

„odjednom je Conor uradio francesca. Zvao nas je na drugu žurku, Francesco je rekao da idemo, a on ga je udario. Srećom, Francesco mu je bio  blizu pa Conor nije mogao da razvije punu snagu udarca. Francesco je pao na sto, a onda na pod. Prvo sam se upitala je li to neka šala, neki njihov show, a onda sam se šokirala. Pogledala sam okolo i videla njegove prijatelje kako ga pridržavaju uz zid, pošto je hteo da nastavi da udara Francesca. Odvukli su ga sa strane. Upalila sam svetla, ali obezbeđenje ugasilo svetla. Francesco je krvario, htela sam da mu pomognem, ali obezbeđenje nas jerazdvojilo. Conor će ostati u Italiji do 26. oktobra, Ako ga vidite, držite se dalje od njega. Nemojte da mu prilazite ni da mu tražite autograme jer je on nestabilna i jako opasna osoba“

Da li je McGregor stvarno napao italijanskog DJ-a Francesca Facchinettija i slomio mu nos, saznaćemo uskoro. Još uvek se irac nije oglasio povodom ove situacije, pa nam ostaje da verujemo Francescu i njegovoj suprugi Wilmi.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime