Odličan duel u srednjoj kategoriji: Vettori i Jacare dodati na UFC 256!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC 256 dobio je još jednu odličnu borbu. Prvobitno su planirani Omari Akhmedov i Marvin Vettori, ali je Akhmedov morao da otkaže nastup zbog povrede pa je UFC pronašao vrhunsku zamenu. U pitanju je iskusni Ronaldo „Jacare“ Souza.

Marvin Vettori i Ronaldo „Jacare“ Souza

Jacare je jedan od najboljih boraca koji nije dobio priliku da se bori za UFC titulu a bio je jako blizu nje. 40 godišnji brazilac se vraća u srednju kategoriju posle kratko izleta u polutešku, a rukavice će ukrstiti sa nezgodnim italijanom Marvinom Vettorijem, borcem koji je pružio najveći otpor i najteži meč Israelu Adesanyi u UFC-u. Vetorri je trenutno zauzima 14. poziciju u srednjoj kategoriji, a potencijalna pobeda nad legendarnim „Jacareom“ bi mu dala vetar u leđa i odvela ga ka vrhu kategorije. Inače u poslednje vreme možemo videti da Vettori trenira i vreme provodi sa našim UFC borcem Urošem Medićem.

UFC 256 se održava 12. decembra u Las Vegasu u UFC Apex Centru. Borba između Kamaru Usmana i Gilberta Burnsa je trebala da predvodi ovaj event, ali je ona otkazana. UFC još uvek radi na pronalaženju glavne borbe za ovaj event.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime