Oglasio se Conor McGregor nakon prvog otkazivanja borbe u karijeri!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kao što je već MMA javnost upoznata, Conor McGregor je otkazao borbu protiv Michael Chandlera koja je trebala da predvodi UFC 303 29. juna.

Conor McGregor

Ovo je prvi put u karijeri da je McGregor otkazao borbu, u prošlosti je umeo i da povređen uđe u borbi, ali ovoga puta u dogovoru sa lekarima, svojim timom i UFC promocijom, odlučeno je da se „The Notorious“ povuče iz ove borbe i da se duel McGregora i Chandlera odloži za neki naredni događaj.

Conor McGregor i Michael Chandler, FOTO: mmajunkie.com

Povodom ove situacije se oglasio i McGregor povodom cele situacije i otkazivanja borbe protiv Chandlera:

Vrlo je teško izaći iz borbe koja je bila zakazana za moj povratak. Povredio sam se pre konferencije za medije, a za oporavak je bilo potrebno više vremena nego što sam imao na raspolaganju. Nije mi bilo lako da donesem odluku da otkazujem borbu, to sam uradio u dogovoru sa mojim doktorima, UFC i mojim timom. Moji navijači i protivnik zaslužuju da me vide u mom najboljem izdanju u ovoj borbi, i doći ćemo do toga! Hvala vam na porukama podrške, dobro sam raspoložen i verujem da ću se vratiti!“

Što se tiče novog datuma ove borbe, još uvek nema nikakvih naznaka. Priča se da UFC traži zamenu za McGregora i da bi to možda mogao da bude Max Holloway. Duel Chandlera i Hollowaya bi bio takođe spektakl.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime