OKTAGON 33: Jungwirth nokautirao Truščeka, Vila pobedio Pokornog. „Poraz“ Ćosića!(VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na današnjem Oktagon 33 događaju u Frankfurtu nastupila su trojica Balkanskih boraca, ali na žalost zabeležena je samo jedna pobeda.

Chris Jungwirth nokautirao Ivicu Truščeka na Oktagon 33

Svoj prvi poraz u karijeri doživeo je hrvatski teškaš Donald Ćosić (3-1) koji je izgubio od Adam Pałasz (7-1) koji dolazi iz Poljske. Čosić je povredio koleno u 1. rundi borbe i nije mogao da nastavi meč, te je Poljak slavio tehničkim nokautom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Ahmed Vila (9-4-1) stigao je do druge pobede u nizu i debitovao za Oktagon na najbolji mogući način. Nekada jedan od najvećih potencijala MMA sporta na Balkanu je pobedio iskusnog Jaroslava Pokornog (14-10) jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 runde borbe. Sudije su bodovale 3x 27 u korist Vile, koji se napokon vraća u pobenički kolosek, nakon niza malera koji su ga pratili kroz karijeru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Christian Jungwirth (12-5) je pobedio Ivicu Truščeka (41-36) u BRUTALNOM meču. Ne pamtimo kada je neko ovako „prebio“ iskusnog Truščeka kao Jungwirth. Obojica boraca su pružila vrhunski performans, ali na kraju je Nemac bio bolji. I uprkos porazu, „Terror“ je definitivno zaslužio novu priliku na Oktagonu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime