OPASAN MEČ: UFC ugovorio duel Krylova i Ankalaeva!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC je ugovorio vrhunski meč u poluteškoj kategoriji. U pitanju je duel dva borca koji su velike nade kategorije, Nikita Krylov i Magomed Ankalaev.

Nikita Krylov i Magomed Ankalaev, FOTO: UFC Twitter

27. februara na UFC Vegas 20 događaju koji predvode Jairzinho Rozenstruik i Ciryl Gane bogatiji je za duel dva velika potencijala poluteške kategorije. Osmoplasirani Nikita Krylov boriće se protiv 11. borca kategorije Magomed Ankalaeva. Obojica boraca rođeni su 1992. godine, krasi ih osobina da završavaju svoje borbe i uvek publici prirere atraktivan meč.

Nikita Krylov (27-7) ima veliko borilačko iskustvo i već je dugo član UFC organizacije (u dva navrata). Forma ukrajinskog borca je promenljiva, često ume da nas impresionira a sa druge strane po nekada i „podbaci“. Iza sebe ima pobedu protiv Johny Wallkera gde je odradio fantastičan meč. Pobeda koja je neophodna i jednom i drugom borcu za nastavak ka samom vrhu kategorije.

Magomed Ankalaev (14-1) momak kojeg mnogi vide kao veliku zvezdu. U svojoj profesionalnoj karijeri doživeo je samo jedan poraz i to onaj „čuveni“ protiv Paul Craiga na svom UFC debiju u jednom od najvećih preokreta u istoriji MMA sporta, kada je posle 3 runde totalne dominacije, Craig udavio Ankalaeva na samo 1 sekund do kraja borbe. Ankalaev je u nizu od 5 pobeda i deluje impresivno. Možda i glavno razlog što UFC ne pravi veliki „hype“ oko Ankalaeva je upravo taj što dagestanac ne govori engleski jezik i nije aktivan na društvenim mrežama. Borilačke sposobnosti su mi jako visoke. Biće ovo zanimljiv duel.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ufc (@ufc)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Ko pobeđuje?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime