Ortega izdominirao Zombija, pobeda Jessice Andrade. Prvi poraz za Gamrota!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je UFC Fight Night 180 koji su predvodili borci perolake kategorije Brian Ortega i Chan Sung Jung (Korean Zombie). Na žalost svih MMA fanova u regionu, u co-main eventu ovog događaja trebao je da nastupi Ante Delija protiv Ciryl Ganea, ali zbog administrativnih problema sa PFL-om borba je otkazana.

Ortega je pobedio jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 5 rundi totalne dominacije. Brian Ortega je uzeo po prilično dugačku pauzu od svog poslednjeg meča koji je bio 8.12.2018 kada je izubio od Max Hollowaya u borbi za titulu prvaka perolake kategorije. Za to vreme Ortega je radio na svom stand up-u i poprilično napredovao, što se moglo videti sinoć. Izgleda da ćemo u budućnosti gledati novog Brian Ortegu. Zanimljivo Ortega je bio po priličan „autsajder“ po mišljenju svetskih kladionica u ovom meču.

Brian Ortega savladao Chan Sung Junga (Korean Zombie)

Jessica Andrade je savladala Katlyn Chookagian tehničkim nokautom u prvoj rundi. Krajem runde Andrade pogađa snažan udarac u telo svoje protivnice. Osetila je Katlyn Chookagian taj udarac i pokušala da se izvuče, ali nije uspela u tome jer je Andrade srušila i serijom udaraca završila na podu. Jessica Andrade je ušla u istoriju UFC-a kao prva ženska borkinja sa pobedom u sve tri težinske kategorije. Svaka čast!

U poslednjoj borbi na preliminarnom delu videli smo duel dva UFC debitanta. Dvostrukog KSW šampiona Mateusz Gamrota i Guram Kutateladzea. Gruzijski borac je upao kao zamena za povrešenog Mustafaeva koji je otkazao borbu na manje od dve nedelje do iste. Guram Kutateladze je hrabro prihvatio do sinoć neporaženog Gamrota kojeg je uspeo da savlada podeljenom sudijskom odlukom. Gamrot je imao problema da zadrži na podu Kutateladzea koji je svaki put uspevao da ustane. Inače Kutateladzeovo najjače oružije je borba na nogama, ali je u ovom meču pokazao da ima savršen tajming za odbranu od rušenja i dobro ustajanje. Mateusz Gamrot je doživeo prvo poraz u svojoj dosadašnjoj karijeri, težak meč za bodovanje. Guram Kutateladze je u intervjuu nakon meča izjavio kako misli da je Mateusz Gamrot pobedio u ovom meču i da nije zadovoljan kako je radio meč.

UFC Fight Night 180 – Rezultati

  • Brian Ortega def. Chan Sung Jung – Jednoglasna sudijska odluka
  • Jéssica Andrade def. Katlyn Chookagian – TKO (R1 4:57)
  • Jimmy Crute def. Modestas Bukauskas – KO (R1 2:01)
  • James Krause def. Cláudio Silva – jednoglasna sudijska odluka
  • Jonathan Martinez def. Thomas Almeida – jednoglasna sudijska odluka
  • Guram Kutateladze def. Mateusz Gamrot – podeljena sudijska odluka
  • Gillian Robertson def. Poliana Botelho – jednoglasnasudijska odluka
  • Jun Yong Park def. John Phillips – jednoglasna sudijska odluka
  • Fares Ziam def. Jamie Mullarkey – jednoglasna sudijska odluka
  • Maxim Grishin def. Gadzhimurad Antigulov – TKO (R2 4:58)
  • Said Nurmagomedov def. Mark Striegl – KO (R1 0:51)

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime