Ortegi preti krivična prijava zbog napada na Jay Parka: „Nije mi žao što sam ga udario“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Brian Ortega je u velikom problemu zbog incidenta koji se dogodio na UFC 248, gde je kako već svi znamo, ošamario Južnokorejsku pop zvezdu i prevodioca Korean Zombia, Jay Parka. Zbog ovog incidenta Ortega je uklonjen iz hale od strane obezbeđenja, a sve se to dogodilo u VIP delu gde su bili smešteni borci, poznate ličnosti, pa nije moglo da prođe nezapaženo. Brian Ortega je iste večeri na svom Twitter nalogu objavio post uz obrazloženje zašto je udario Parka, ali je objavu ubrzo obrisao. Američkim novinarima ti nije promaklo, pa su u celosti preneli Orteginu izjavu.

Foto: www.allkpop.com/

Ortega je zamerio Jay Parku na njegovoj izjavi kada je gostovao kod Ariel Helwanija pre od prilike mesec dana, a pročitajte i šta se tačno dogodilo:

„9. maja 2018. godine, Jay Park potpisao je ugovor sa Korean Zombijem za zastupanje pod menadžerskom agencijom AOMG Entertainment, čiji je on glavni direktor. Odmah posle toga je krenuo ‘trash talk’. Kad sam došao u Koreju, Zombie mi je prišao sa njegovim prevodiocem i to pravim, a ne Jay Parkom i izvinio mi se za trash talk. Rekao je kako je to bilo nešto što je tražio njegov menadžment u svrhu promocije borbe. Prihvatio sam izvinjenje, rukovali smo se i odradili sjajnu konferenciju za medije. Nedugo nakon toga sam povredio koljeno kao što svi znate i borba je bila otkazana. Pre četiri nedelje su Korean Zombie i Jay Park bili gosti kod Ariela i rekli su da sam ja pobegao od borbe. Pobeći i povrediti se nije isto, ali od tog trenutka sam znao kako je Jay Park onaj koji to režira. Tada sam mu poželeo dobrodošlicu u ovaj sport i upozorio ga da pripazi na svoj jezik. U subotu sam tako udario tri osobe u isto vreme. Izvinjavam se što sam udario prevodioca, izvinjavam se što sam udario Korejsku pop zvedzu, ali ne želim da se izvinim što sam udario potpaljivača ove cele priče“,

Ovu poruku je napisao Brian Ortega na svom Twitter profilu. koju je brzo i obrisao. Jay Park će podneti krivičnu prijavu protiv Ortege, zbog činjenice da je kao profesionalni MMA borac napao civila. Ne piše se dobro Ortegi u ovoj celoj situaciji.

Kako vi vidite ovu situaciju ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime