OTKAZAN KSW 53 ZBOG KORONA VIRUSA!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

KSW je danas i zvanično potvrdio da će svoj 53. event po redu otkazati zbog epidemije Korona virusa (COVID-19).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Dear Fans, The safety of all participants of the galas organized by us has always been our priority. That is why we are very sad to inform you that we are forced to cancel KSW 53 planned for March 21, 2020. Despite our best efforts to organize the event, we had to make this difficult decision. Due to restrictions introduced throughout the country, aimed at minimizing the extent of the coronavirus (COVID-19) epidemic, KSW 53 will not take place either in the previously indicated location or in the television studio. Our decision is motivated by care for ensuring safety and preventing health-threatening situations for both fighters who reach events from all around the world, as well as employees and associates organizing the event. We will keep you updated on the next activities of the KSW Federation. Thank you for your understanding.

Објава коју дели KSW (@ksw_mma) дана

Poljska vlada je juče donela odluku da se sve zbog epidemije Korona virusa, svi veliki i javni skupovi na teitoriji Poljske otkazuju. Čelnici KSW organizacije su danas i zvanično doneli saopštenje o otkazivanju eventa:

„Sigurnost naših građana i posetioca nam je uvek bio prioritet. Upravo zbog smo vrlo tužni što vas moramo obevestiti kako su primorani da otkažemo KSW 53 koji je planiran za 21. mart. Pokušali smo sve što je bilo u našoj moći da organiziramo ovaj događaj, ali na kraju smo morali da donesemo najtežu odluku. Zbog restrikcija naređenih u celoj državi, koja ima za cilj smanjenje obima epidemije koronavirusa (COVID-19), KSW 53 neće se održati niti na planiranoj lokaciji niti u televizijskom studiju“

Motiv naše odluke je briga o opštoj bezbednosti i sprečavanje oasnih zdravstvenih situacija, kako boraca koji dolaze iz celog sveta, tako i zaposlenih i saradnika koji organizuju event. Hvala na razumevanju.

Ovako je glasilo zvanično saopštenje KSW organizacije koje su poslali predstavnicima KSW Press Tima, čiji smo i mi članovi. Još uvek se ne zna šta će biti sa borbama koje su zakazane za KSW 53 i mesto i datum potencijalnog održavanja KSW 53. U ovom trenutku je najbitnije da se stabilizuje ova situacija i da ne bude širenja virusa.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime