OVAJ MEČ OBEĆAVA! UFC dogovorio Costa vs Vettori za oktobar!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dvojica bivših izazivača za titulu srednje kategorije, Paulo Costa i Marvin Vettori konačno će se suočiti jedan protiv drugog!

Paulo Costa i Marvin Vettori, FOTO: mmajunkie.com

Znamo da su i Costa i Vettori želeli međusobni okršaj, a UFC im je to sada i pružio! Kako prenose brojni svetski MMA portali, duel između Coste i Vettorija je gotova stvar. Borci su usmeno prihvatili borbu a ostalo je još da se potpišu ugovori i da zvanično UFC potvrdi ovaj sjajan duel srednje kategorije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Paulo Costa je svoj poslednji nastup imao na UFC 253 u septembru prošle godine, kada je doživeo svoj prvi poraz u karijeri od šampina Israela Adesanye. Od tada ga nismo gledali u oktagonu a povratnički meč će mu biti protiv borca koji je poslednji u nizu pokušao da osvoji titulu srednje kategorije koju drži Israel Adesanya.

Marvin Vettori nije uspeo da uradi ono što je najavljivao. Adesanya ga je pobedio jednoglasnom sudijskom odlukom i dokazao da je broj 1 srednje kategorije. Vettori je najavio povratak i napad na titulu, a da bi to pokušao mora da pređe prepreku koja nije ni malo laka – Paulo Costu. Ovaj meč će predvoditi Fight Night 23. oktobra.

Ko pobeđuje?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime