OVO BI BILO LEPO VIDETI! Oliveira pozvao Fergusona da treniraju zajedno!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Charles Oliveira je pokazao veliko poštovanje prema Tony Fergusonu nakon što je „El Cucuy“ doživeo novi poraz.

Charles Oliveira i Tony Ferguson

Na UFC 274 Charles Oliveira je imao još jedan dominantan nastup i u prvoj rundi borbe „udavio“ Justina Gaethjea. Na istom događaju svoj 4 poraz u nizu doživeo je Tony Ferguson od strane Michael Chandlera, BRUTALNIM NOKAUTOM!

Težak period za Fergusona, koji je dugo važio za jednog od najboljih boraca lake kategorije i mnogi su ga videli kao jedinog čoveka koji bi mogao da „pobedi“ Khabiba. Bivši privremeni UFC šampion je imao neverovatan niz od 12 pobeda, ali sada sledi „crna serija“ za Fergusona.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Charles Oliveira je iskazao veliko poštovanje prema svom bivšem protivniku kojeg je nazvao legendom i pozvao da treniraju zajedno za njegov naredni meč:

“Mi smo među velikim psima, usponi i padovi su sastavni deo naših putovanja. Puno te poštujem Tony Fergusone. Pisao si istoriju u oktagonu. Glavu gore ‘El Cucuy’! Ako želiš, možemo da treniramo zajedno za tvoju sledeću borbu, u ChuteBoxe u Sao Paulu. Ti si brat!“

Nije se dugo čekao odgovor od Fergusona, koji je prihvatio poziv i po svoj prilici ćemo ga gledati zajedno sa Oliveirom:

“Drago mi je da si me poslušao. To je jedini način da se zadrži fokus Chuck. Neka ti tvoj tim ne dozvoli da ponovno padneš na vaganju, u redu prijatelju. Vidimo se uskoro, budi mi dobar šampione.“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MMA Junkie (@mmajunkie)

Nakon što su se povezali Darren Till i Khamzat Chimaev, mogli bi dobiti novo „MMA drugarstvo“ . Ako bi se povezali Ferguson i Oliveira, to bi bio jedan od najjačih „spojeva“ u MMA svetu.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime