Ovo niko nije očekivao! Još jedan rangirani borac napustio UFC i potpisao za PFL!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Još jedan rangirani borac odlučio je da se rastane sa UFC promocijom i sreću potraži u nekoj drugoj svetskog organizaciji.

Edson Barboza i Shane Burgos

U poslednje vreme prisustvujemo sve češćem rastanku boraca i UFC promocije. Neki borci nisu zadovoljili kriterijume UFC promocije, dok su drugi nezadovoljni svojim statusom u najboljoj svetskoj promociji i finansijama, pa se sve češće odlučuju za „manje“ promocije.

Nedavno je Kevin Lee potpisao za Eagle FC, Yoel Romero za Bellator, Anthony Pettis, Fabricio Werdum, Justin Willis za PFL. Bilo je još primera, ali danas se desilo nešto totalno „neočekivano“. UFC je napustio borac koji iza sebe ima dve pobede u nizu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Borac perolake kategorije Shane Burgos (15-3) nije više član UFC promocije i karijeru će nastaviti u PFL promociji. Burgos se nalazi na 14. poziciji izazivača perolake kategorije. Iza sebe ima dve pobede u nizu, a poslednja je bila nedavno, 16. jula protiv Charles Jourdina.

U UFC promociju je došao kao jedan od najvećih američkih potencijala u perolakoj kategoriji. Zabeležio je 8 pobeda i samo 3 poraza. Gubio je od Edson Barboze, Josh Emmetta i Calvin Kattara, a pobedio je imena kao što su: Cub Swansson, Makwan Amirkhani, Charles Rosa… Nastupiće u perolakoj kategoriji u sezoni 2023. PFL lige.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime