OVO SE ČEKA! Ciryl Gane prozvao Jona Jonesa na meč, predložio i datum!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši izazivač za titulu UFC šampiona teške kategorije Ciryl Gane (11-1) prozvao je na meč Jona Jonesa (26-1).

Ciryl Gane i Jon Jones

Nakon svog prvog i neuspelog napada na titulu UFC šampiona teške kategorije u meču protiv svog bivšeg sparing partnera Francisa Ngannoua, Ciryl Gane se vratio pobedom nad Tai Tuivasom, nokautom u 3. rundi 3. septembra.

Oct 26, 2019; Singapore, SINGAPORE; Ciryl Ganes (red gloves) reacts to fight against Don’Tale Mayes (blue gloves) during UFC Fight Night at Singapore Indoor Arena. Mandatory Credit: Paul Miller-USA TODAY Sports

Cilj ovog perspektivnog francuskog teškaša je titula UFC šampiona, a teškoj kategoriji se priključuje i najbolji MMA borac svih vremena po mnogima i „kralj“ poluteške kategorije Jon Jones (26-1).

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Jones se definitivno vraća ove godine i nastupaće u teškoj kategoriji, a njegov potencijalni meč sa Stipom Miočićem o kojem se mnogo pričalo, sve je manje realan. Situaciju je prepoznao Gane koji je na svom Twitteru nalogu prozvao Jonesa na meč u martu:

„Jon Jones gde si? Slobodan sam ovog marta, vegas!“

Upravo je mart mesec termin koji se spominjao kao datum za meč Jona Jonesa i Stipe Miočića. Niko od čelnika UFC-a se nije oglasio povodom ove situacije kao i Jones, ali s obzirom da je Gane nedavno to objavio, sigurno će se povesti „tema“ o ovome.

Ko bi pobedio da dođe do ove borbe

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime