OVO SE ČEKA: Masvidal spašava UFC 251 i bori se protiv Usmana!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC 251 bi igrom slučaja mogao da bude mnogo bolji i zanimljiviji nego što je planiran! Kao što znamo, Gilbert Burns je otkazao nastup na UFC 251. „Durinho“ i njegov tim su pozitivni na COVID-19 virus, pa je glavna borba večeri za titulu prvaka velter kategorije otkazana. Čak se ni Usman nije uputio iz Lag Vegasa u Abu Dhabi.

Kamaru Usman (levo) i Jorge Masvidal (desno)

Međutim dolazi do velikog preokreta! Od sinoć se po društvenim mrežama spomnje ime Jorge Masvidala kao „spasioca“ glavne borbe večeri. Tu vest je potvrdio i Ariel Helwani na oficijalnom sajtu ESPN. Prema njegovim saznanjima, pregovori između UFC i Masvidala nisu došli još uvek do završne faze, ali ono što raduje sve nas je to da postoji interes sa obe strane za ovu borbu.

Prisetimo se da je Jorge Masvidal bio prvi pik UFC-a za izazivača za titulu. Ali u jednom trenutku „zapelo“ je u pregovorima i Masvidal je tražio više novca nego što je UFC želeo da ga plati, pa je izbor pao na Gilbert Burnsa. Ne znam, izgleda je suđeno da se Usman i Masvidal konačno sastanu, posle niza „prozivanja“ i „najavljivanja“.

Da je situacija ozbiljna i da se nešto događa, potvrio je i šampion velter kategorije, Kamaru Usman na svom Twitter nalogu.

Sa nestrpljenjem očekujemo rasplet situacije na relaciji Masvidal – UFC i nadamo se najboljem, a to je sigurno borba Kamaru Usmana i Jorge Masvidala.

Kome dajete prednost ?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime