OVO SE ČEKA! UFC dogovorio meč između Oliveire i Poiriera!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC je za kraj godine rešio da obraduje svoje fanove fantasitičnom borbom u lakoj kategoriji za titulu šampiona.

Dustin Poirier i Charles Oliveira, FOTO: mmajunkie

Prema pisanju pouzdanih svetskih MMA portala, duel između aktuelnog šampiona Charlesa Oliveire i bivšeg privremenog šampiona lake kategorije Dustina Poiriera, je gotova stvar i čeka se samo potpis ugovora i zvanična potvrda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Američki mediji bliski UFC organizaciji prenose da su borci usmeno dogovorili uslove i da se čeka samo potvrda. Ova borba će se održati 11. decembra u Las Vegasu i predvodiće UFC 269. Pored ovog duela na programu su još dve borbe za titulu šampiona. U sunaslovnoj borbi boriće se Amanda Nunes protiv Julianne Pene a svoju prvu odbranu titule šampiona muva kategorije imaće i Brandon Moreno koji će se sastati u revanšu protiv Alexandre Pantoje.

Charles Oliveira je prvi UFC šampion nakon odlaska Khabiba Nurmagomedova u penziju. U borbi za upražnjenu titulu pobedio je Michael Chandlera nokautom u drugoj rundi. Dustin Poirier iza sebe ima 3 pobede u nizu. U poslednja dva nastupa savladao je Conora McGregora. Pričalo se mnogo o četvrtoj borbi između njega i McGregora, ali od toga barem za sada nema ništa.

Čekamo zvaničnu potvrdu ovog fantastičnog duela. Zapratite TRIANGEL TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Ko pobeđuje?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime