OVO SE NIJE ZNALO: Darko Stošić povređen radio meč na KSW 63!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Darko Stošić iza sebe ima 3 pobedu u 3 nastupa u KSW organizaciji. Stošiću definitivno prija teška kategorija.

Darko Stošić sa svojim timom nakon pobede na KSW 63

Darko Stošić (16-4) u teškoj karijeri ne zna za poraz. Juče je stigao do 15 pobede u teškoj a sledeći korak je definitivno napad na KSW titulu koju drži bivši UFC borac Phil De Fries.

Još jedan podatak kakav je Darko ratnik je taj da je povređen radio meč protiv Michal Andryszaka. Nakon otkazivanja borbe Phila De Friesa, Stošić je prihvatio borbu sa opasnim Andryszekom i upustio se u veliki rizik. Da stvari budu još gore u nedelji borbe tokom sparinga, Darko je povredio rebro i bilo je pitanje da li može da se bori.

Ipak Stošić je stisnuo zube i rešio da uđe u kavez! Usledila je pobeda protiv opasnog Poljaka podeljenom sudijskom odlukom, a upravo povreda rebra je možda sprečila Darka da protivnika završi u jednom momentu. Bilo kako bilo, Darko iza sebe ima veliku pobedu i sada sledi odmor i sanacija povreda pred najvažniji meč u karijeri, za KSW titulu šampiona:

„Treca borba i pobeda u nepunih 6 meseci,15 pobeda u teskoj kategoriji bez poraza!! Hvala Andryszaku na dobroj borbi.

Obzirom da sam 10 dana pre borbe na sparingu doziveo povredu rebra i bilo je pitanje da li cu uopste raditi borbu,vise sam nego zadovoljan pobedom. Sledeca borba i ujedno najveci izazov u mojoj karijeri bice sampion De Fries!“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели darkostosicmma (@darkostosic)

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime