Ovog vikenda Darko Stošić predvodi KSW 87, a tu je i Ivan Erslan! KSW 87 najava

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

U subotu 14. oktobra na programu je KSW 87 koji se održava u Slovačkoj u Trinecu a predvodi ga naš Darko Stošić u borbi protiv Michal Martineka.

Michal Martinek vs Darko Stošić KSW 87

KSW 87 možete da pratite uživo na Arena Fight kanalu u subotu od 19 časova. Ovo će biti drugi put da Darko Stošić (18-6) predvodi KSW događaj. Njegov prvi main event bio je u borbi za titulu KSW šampiona protiv Phil De Friesa, a sada će imati priliku da to ponovi u Trinecu u borbi protiv „lokalne zvezde“ Martineka.

Darko Stošić vs Michal Martinek

Darko u ovaj duel ulazi na krilima pobede i sjajnog nokauta nad Stefanom Vojčakom na KSW 84. Darko je u svojih 6 nastupa u KSW zabeležio čak 5 pobeda, a jedini poraz doživeo je upravo od šampiona De Friesa, kome ima veliku želju da se „osveti“. Pobeda nad Martinekom bi ga stavila u poziciju sledećeg izazivača i priliku da se osveti britancu i donese KSW titulu u Srbiju.

Darko Stošić

Još jedan zanimljiv podatak i motivacija za Darka Stošića je to da se nalazi na prvom mestu zajedno sa legendarnim Mamedom Khalidovim po broju bonusa za nokaut večeri u KSW promociji. Stošić i Khalidov imaju po 5 bonusa, pa je na Darku sigurno veliki motiv da se „osamostali“ na prvoj poziciji i ostavi Mameda iza sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Njegov protivnik Michal Martinek (10-4) je od dolaska u KSW zabečežio 1 pobedu i 1 poraz. Radi se o jako tvrdom i agresivnom borcu, pa že publika u hali u Trinecu ali i kraj malih ekrana gotovo sigurno uživati u predstavi ove dvojice atraktivnih teškaša.

Stošić i Martinek licem u lice

Martinek je svoju karijeru započeo u Oktagon MMA promociji gde je čak i osvojio titulu šampiona teške kategorije pobedom nad Viktorom Peštom (takođe trenutni član KSW rostera). Pomalo je začudio sve kada je kao Oktagon MMA šampion odlučio da ode u ruski ACA i odrekne se titule najbolje Čeho-Slovačke promocije. U ACA je zabeležio 1 pobedu i 2 poraza, nakon čega sledi potpisivanje za KSW.

Michial Martinek

Od svojih 10 pobeda, Martinek je čak 6 puta borbu završio prekidom, 1 završnicom dok je 3 puta otišao na sudijsku odluku.

Ivan Erslan vs Rafal Haratyk

Ivan Erslan (13-2) iza sebe ima rutinsku pobedu na FNC 11 koji je održan u Zagrebu protiv Dirlei Broenstrupa. U KSW promociji je zabeležio 3 pobede i 2 poraza. U poslednjem KSW nastupu nije uspeo da savlada šampiona Ibragima Chuzigaeva, ali je ostavio srce u kavezu i pružio zajedno sa Ibragimom jednu od najboljih borbi u 2022. godini u KSW promociji.

Ivan Erslan protiv „Poljskog tenka“ na KSW 87

Ivan ima veliki imperativ pobede i želi da ponovo dođe u priliku da napadne KSW titulu i potencijalno se revanšira Ibragimu Chuzhigaevu za poraz u 2022. godini. Njegov protivnik biće Rafał Haratyk (16-5-2)

Ibragim Chuzhigaev i Ivan Erslan na KSW 77

Iskusni „Poljski tenk“ je u svom poslednjem nastupu izgubio u borbi za titulu Ares promocije od sjajnog Abdoul Abdouraguimova u 5. rundi. Haratyk je bivši Babilon MMA šampion a najveće uspehe beležio je u ACA promociji, gde je u 6 nastupa ostvario čak 5 pobeda. Borio se sa imenima kao što su Du Plessis, Akhmedov, Nemchinov, Bekoev… Ovo će mu biti debi u KSW promociji.

Što se ostatka programa tiče očekuje nas i zanimljiv duel u lakoj kategoriji između Leo Brichte i Romana Szymanskog, zatim duel iskusnog Filip Maceka i Oleksii Polischucka u bantam kategoriji, a tu je i poslednji protivnik Aleksandra „Jokera“ Ilića u KSW promociji, Adrian Dudek koji se tek sada vraća nakon poraza od Jokera u borbi protiv Lukaš Dvoraka.

Roman Szymanski vs Leo Brichta na KSW 87

KSW 87 fight card

  • Darko Stosic vs. Michal Martinek
  • Roman Szymanski vs. Leo Brichta
  • Ivan Erslan vs. Rafal Haratyk
  • Filip Macek vs. Oleksii Polischuck
  • Vojtech Garba vs. Michal Dreckowski
  • Adrian Dudek vs. Lukas Dvorak
  • Sahil Siraj vs. Ahmed Abdulkadirov
  • Josef Stummer vs. Dawid Kareta
  • Carl McNally vs. Tobiasz Le

Podsetnik za sve, KSW 87 možete gledati uživo u subotu od 19h samo na kanalu Arena Fight! Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime