OZBILJAN MEČ: Yan brani titulu na UFC 256 protiv Sterlinga!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nakon što je otkazana borba Kamaru Usmana i Gilberta Burnsa, koja je trebala da predvodi UFC 256 koji se održava 12. decmbra, UFC je dugo tražio zamene i opipavao mnoge opcije. Konačno dobili smo dobitnu kombinaciju!

Aljamain Sterling i Petr Yan

Borba Amande Nunes i Megan Anderson predvodiće UFC 256, a co-main event biće borba za titulu prvaka bantam kategorije između šampiona Petr Yana i Aljamain Sterlinga. Ovu borbu MMA publika priželjkuje već duže vreme, a Yan i Sterling su trenutno najbolji borci (u najboljoj formi sigurno) bantam kategorije.

Petr Yan (15-1) je osvojio šampionski pojas pobedom nad Jose Aldom na UFC 251. Rus je u fantastičnoj formi i mnogi ga smatraju najdominantnijim borcem kategorije. Yan je u nizu od 10 pobeda za redom. Bivšem ACB šampinu će ovo biti prva odbrana UFC titule prvaka.

Aljamain Sterling (19-3) je takođe u fantastičnoj formi. „Funkmaster“ je u nizu od 5 pobeda u nizu a u svom poslednjem nastupu je savladao Cody Sandhagena prekidom u prvoj rundi vrlo dominantno. Kao što smo več rekli, mnogi smatraju kako trenutno jedino Sterling može da parira ruskom UFC šampionu Petr Yanu. Očeuje nas izuzetno zanimljiv meč na UFC 256.

Pobednik meča ?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

ZAPRATITE TRIANGLE TV NA INSTAGRAMU I BUDITE U TOKU SA DEŠAVANJIMA U MMA SVETU!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime