Paul Daley prozvao Bakočevića na meč! Psycho prihvatio u igri Bellator, KSW i Genesis!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Pobeda Vasa Bakočevića na Genesis Bare Knuckle daleko se čula. Samo nokaut koji se nalazi na njegovom profilu videlo je 200 hiljada ljudi a uz to se javilo mnogo poznatih imena iz sveta borilačkog sporta. Prvo se javio bivši UFC borac i KSW šampion Norman Parke da bi se potom javio i sparing partner Conora McGregora i član Bellatora Peter Queally. Evo danas se javio i bivši UFC borac i član Bellatora legendarni Paul Daley, koji je takođe zainteresovan da ukrsti pesnice sa Bakočevićem.

Paul Daley i Vaso Bakočević

Paul Daley (42-17-2) ne bi imao ništa protiv ni da se bore u MMA a i u Bare Knuckle. „Semtex“ je u objavi označio Bellator i KSW koji inače organizuje i Genesis Bare Knuckle. Nije mu ostao dužan ni Bakočević koji ne bi imao ništa protiv meča, pa je u svom stilu odgovorio Daleyu:

Da li znaš da imam dozvolu da te ošamarim u Genesis (boksu bez rukavica)! Nije ti ovo pravi boks!

Foto: Screenshot

Ovom porukom Vaso je stavio do znanja da ga više zanima Bare Knuckle meč, ali je takođe u objavi spomenuo i svoje poslodavce KSW i Bellator čiji je i dalje član rostera. Biće zanimljivo, Vaso je izjavio kako se neće boriti do aprila-marta, te da čeka najbolju ponudu koju će da prihvati. Pobeda u debitantskom meču mu je mnogo značila i vidi se da je znatno uticala na njegovo samopouzdanje. Kao što smo rekli javlja se veliki broj svetskih boraca a verovatno će se to i nastaviti.

Legendarni Daley je u svojoj bogatoj karijeri pobedio velika imena kao što su Jorge Masvidal, Lorenz Larkin, Erick Silva, a borio se još i sa Tyron Woodleyem, Nick Diazom, Rory MacDonaldom, Douglas Limom, Jake Shieldsom i mnogim drugim svetskim imenima.

Zaprattite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime