Paulo Costa predviđa pobedu Whittakera nad „lažnim prvakom“ Adesanyom na UFC243

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Paulo Costa je sledeći izazivač za titulu u srednjoj kategoriji. Naravno biće prisutan na UFC 243 u Melburnu u Australiji, gde će gledati meč između Roberta Whittakera i Israela Adesanye.

Paulo Costa

U prošlosti je Costa govorio kako bi volei da se bori protiv Adesanye i da će ga pobediti, ovoga puta misli da će to umesto njega obaviti Robert Whittaker:

Robert je kompletniji borac od Israela, rekao je Costa za MMA Junkie.

Robert Whittaker će i dalje biti šampion. Pobediće lažnog prvaka Israela Adesanyu. Mislim da će Robert pobediti odlukom sudija!

Nije tajna da se Costa i Adesanya ne vole uopšte, a Costa kaže da je to još iz perioda kada ga je Adesanya prozvao na okršaj.

Počelo je pre nekoliko meseci kada me je pozvao da se borim protiv njega. Ne sviđa mi se jer govori puno sranja o svima. Želim svima pokazati koliko je on u stvari slab.

Costa je došao do najvažnije pobede u svojoj karijeri, protiv Yoela Romera sudijskom odlukom. Costin skor je sada 13-0 (UFC 5-0). Posle ove pobede obezbedio je napad na titulu, pa će se susreti sa pobednikom meča Whittaker vs. Adesanya.

Moj preformans je bio jako dobar. Pobedio sam najteži meč u kategoriji. Po mom mišljenju bio sam bolji u sve 3. runde. Možda je to bila najbolja borba u ovoj godini!

Odmah nakon borbe Paulo Costa je morao na hitnu operaciju ruke. Tu povredu vuče još odavno, ali se ona pogoršala tokom meča sa Romerom.

Imao sam operaciju tetive na levom bicepsu. To mi je stara povreda. Protiv Romera sam morao da se borim sa 50 posto puknute tetive, jer nisam imao vremena pre meča da to operišem. Sada kada se borba završila, bilo je idealno vreme da završim to i oporavim se. Vratiću se 100. posto da se borim za pojas!

Biću van treninga samo 3 nedelje, ponovo mogu da se borim u Decembru. Sačekaću da se borim za pojas. Ovo je moje vreme, ja sam sledeći! Rekao je Costa

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime