Petr Yan razmišlja da napusti UFC promociju!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC šampion bantam kategorije Petr Yan prolazi kroz najteži period u svojoj karijeri.

Yan je „izgubio“ podeljenom sudijskom odlukom od Sean O’Malleya na UFC 280, a sa ovom odlukom se ne slaže veći deo MMA zajednice. Mnogo UFC boraca je kritikovalo sudije i izjavilo kako je ruski borac morao da bude pobednik ovog meča.

Petr Yan prolazi kroz najteži period u svojoj karijeri. U poslednja 4 nastupa zavedena su mu čak 3 poraza. Prvi u odbrani titule na UFC 259 kada je izgubio diskvalifikacijom u borbi za titulu protiv Aljamain Sterlinga, zatim je izgubio podeljenom sudijskom odlukom u jako tesnom meču od Sterlinga, da bi na UFC 280 takođe izgubio podeljenom sudijskom odlukom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Kako je preneo Daniel Cormier koji je član ESPN-a, Petr Yan razmišlja o napuštanju UFC promocije jer kako kaže „UFC mu nije čuvao leđa“ na poslednjem događaju. U slučaju potencijalnog napuštanja promocije, Petr Yan bi imao mnogo opcija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐅𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐌𝐚𝐟𝐢𝐚 (@thefightmafia)

Podsetimo Yan je bivši šampion ACB (sadašnji ACA), zatim tu su i ruske promocije kao što su RCC,ACA, Fight Nights i M1 Global koje finansijski jako dobro stoje i gotovo sigurno bi mogle da priušte sebi potpis Petr Yana. Tu su i UFC-u konkurentske kompanije One Championship, Bellator i PFL.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime