Pettis otkrio da je imao probleme sa alkoholom: „Pio sam i kada pobedim i izgubim!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC šampion lake kategorije Anthony „Showtime“ Pettis pobedio je na poslednjem UFC događaju u ovoj godini Alex Morona jednoglasnom sudijskom odlukom.

FOTO: MMA Fighting

Pettisu je ovo prvi put još od kada je bio šampion 2013/14 godine da je vezao dve pobede. Od kada je izgubio titulu UFC šampiona od Dos Anjosa, Pettis beleži neverovatan pad u svojoj formi, a prvi put je u javnosti otkrio i zbog čega je to tako. Kako kaže „Showtime“ imao je velikh problema sa alkoholom:

„Kad bih pobedio, pio sam da bih proslavio, kada bih izgubio, pio sam da ubijem tugu. Svoj plan ishrane sam u potpunosti uništio, a i život mi se pretvarao u haoss. Kad sam ulazio u trening kamp, posvetio bih se i bio bih apsolutno čist, ali sve što se radi izvan kampa je mnogo uticalo na mene. Pored toga, nakon pobede bih se po ulasku u trening kamp osećao kao da sam prisiljen na to. Izgubio sam radost koju su mi takve stvari stvarale. Sada sam napokon prebrodio taj deoo mog života i ponovno borbe shvatam ozbiljno kao nekada. Sjajno je videti napredak i to što sam nakon dugo vremena uspeo da povežem dve pobede.

Pettisu je ovo bila poslednja borba po ugovoru sa UFC organizacijom, spreman je da sasluša novu ponudu od UFC, a cilj mu je povratak u laku kategoriju gde je beležio najveće uspehe i bio šampion:

„Želim da se vratim u laku kategoriju i želim da se borim u martu. Ovo mi je bila poslednja borba po ugovoru i sad ću uzeti pauzu, a onda videti šta su spremni da mi ponude. Celo ovo vreme sam gledao borbu po borbu. Brat mi više nije ovde, nisam više nikako vezan uz UFC, ali ovde su najbolji borci sveta i želim da nastavim da se takmičim sa njima. Videćemo šta će se dogoditi, ja sam spreman za razgovore sa njima“

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime