PFL želi da potpiše Nate Diaza nakon borbe sa Chimaevim i Cris Cyborg!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

PFL promocija raste iz dana u dan, a u poslednje vreme veliki broj odličnih boraca odlučuje se da karijeru nastavi u ovoj promociji.

Nate Diaz i Cris Cyborg na listi želja PFL-a

Jedan od vlasnika PFL-a Peter Murray je tokom gostovanja kod Ariel Helwanija, otkrio velike planove koje ima PFL za naredni period. Murray je prokomentarisao potencijalni meč između PFL šampionke Kyle Harrison i Cris Cyborg kao i potpisivanje Nate Diaza:

‘Vidite, mislim da bi svaki MMA fan to želeo da vidi. To je borba koju bi PFL želeo da organizuje. Kayla je rekla da želi tu borbu, mislim da će sve zavisi o Cris Cyborg. Pitanje je da li želi Cris stvarno tu borbu? Ako se Cris odluči da dođe u PFL i odradi tu borbu ili ako želi neku drugu, i ta opcija postoji. Mi nju gledamo kao slobodnog agenta, a voleli bi da uradimo to za Kaylu. Videćemo šta će se dogoditi‘‘

Murray je izjavio kako im je želja potpisivanje Nate Diaza nakon borbe sa Khamzatom Chimaevim, nakon koje mu ističe ugovor sa UFC. Na tu konstataciju, Helwani je upitao šefa PFL-a da li će moći PFL finansijski da isprati tu pobedu, na šta je ovaj odgovorio:

‘‘Mi smo sada globalni brend kojem se veruje. Ranije kad smo tek počinjali, takve stvari su bile mnogo teže. To je u redu, moraš da izgradiš poverenje, moraš da se dokažeš. Apsolutno, imamo kapital, mi nismo samo regionalni igrači. Mi smo ovde da ostanemo, da se takmičimo i da se igramo“

Imena kao što su Nate Diaz i Cris Cyborg bi bila velika pojačanja za PFL promociju. Nije nemoguće i videti ih u PFL-u, s’ obzirom da su šanse nastavak saradnje između Diaza i UFC minimalne.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime