Phil De Fries: „Darko Stošić je najčvršći borac sa kojim sam se borio!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Phil De Fries je stigao do svoje 6 odbrane titule KSW šampiona teške kategorije. Bivši UFC borac je pobedio Darka Stošića prekidom u 5. rundi borbe.

Phil De Fries i Darko Stošić

Britanac je još jednom dominantnom partijom dokazao da je trenutno najbolji KSW teškaš. I ako smo svi verovali da bi Darko Stošić mogao da prekine njegov fantastičan niz, to se nije dogodilo, a De Fries je iza sebe imao još jedan dominantan nastup.

U intervjuu za lokalni „Sunderlan Echo“ , KSW šampion teške kategorije je odao priznanje srpskom borcu i izjavio kako se do sada nije susreo sa čvršćim borcem od Stošića:

„On je čvrst momak i ne znam kako je uspeo da izdrži toliko dugo. Konstantno sam ga tukao a on nije tapkao sve do poslednje minute zadnje runde. Svaka mu čast, on je najčvršći momak sa kojim sam se borio do sada.“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

U svojoj bogatoj MMA karijeri, Phil De Fries se sastao sa velikim imenima kao što su: Stpe Miočić, Todd Duffee, Matt Mitrione i mnogi drugi, pa ovakva izjava sigurno da laska. Darku želimo brz oporavak i verujemo da će se ponovo izboriti za napad na titulu KSW šampiona.

Zapratite TRIANGLE TV i pratite najbolji MMA sadržaj svakodnevno!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime