Pogledajte ko predstavlja reprezentaciju Srbije na IMMAF Svetskom prvenstvu u Albaniji!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nakon istorijskog uspeha na IMMAF Svetskom prvenstvu u Beogradu gde je reprezentacija Srbije zauzela 5. poziciju, naši perspektivni amaterski MMA borci će se takmičiti u Tirani.

Nakon osvajanja dve medalje na IMMAF Evropskom prvenstvu u Italiji (Ognjen Mićović srebro i Dževad Baltić bronza) u Beogradu je Srbija osvojila i prvu istorijsku zlatnu medalju koju nam je donela Nikolija Milošević. Pored Nikolije, bronzane medalje su osvojili i: Dževad Baltić, Veljko Aleksić i Milica Glušica.

Odličan rezultat u Beogradu je izabranike Sava Lazića stavio čak na 5. poziciju na IMMAF Svetskom prvenstvu. Veliki uspeh za našu reprezentaciju koja se prvi put našla na Svetskom prvenstvu.

IMMAF Svetsko prvenstvo u Tirani će se održati od 19. do 25. novembra a naša reprezentacija će nastupiti sa petoricom boraca.

Ognjen Mićović (19-1) – velter kategorija (juniori)

Nakon što je propustio Svetsko prvenstvo u Beogradu zbog povrede, osvajač srebne medalje na Evropskokm prvenstvu Ognjen Mićović će se boriti u Tirani. Ognjen je veliki potencijal što je pokazao u Italiji, pa publika sa pravom može da se nada potencijalnoj medalji kada je u pitanju Mićović koji iza sebe ima impresivan niz od 19 pobeda i samo 1 poraz (finale Evropskog prvenstva). Predstavlja Fight Company tim, a boriće se u juniorskoj konkurenciji u velter kategoriji.

Dževad Baltić (11-3) – poluteška kategorija (seniori)

Dževad Baltić je kao najmlađi senior u poluteškoj kategoriji osvojio medalje na Svetskom i Evropskom prvenstvu. Perspektivni teškaš iz Novog Pazara je neko od koga se dosta očekuje i neko ko ima veliko iskustvo uprkos broju njegovih godina. Dževad je u dosadašnjoj MMA karijeri zabeležio 11 pobeda i 3 poraza. Kompletan borac odlično potkovan u svim segmentima borbe, kako bi žargonski rekli „prototip modernog i savremenog poluteškaša“.

Aladin Ibrović (10-5) – laka kategorija (seniori)

Aladin Ibrović je kao i Baltić produkt Jusufa Hajrovića i predstavnik Sandžak Top Teama. Aladin se takmiči u seniorskoj konkurenciji u kategoriji do 70kg i ovo će biti prvo IMMAF takmičenje za njega. Njegovo glavno oružje je grepling a do sada je ostvario 10 pobeda i 5 poraza.

Viktor Janković (10-1) – laka kategorija (juniori)

Viktor Janković je definitivno jedan od najvećih potencijala srpskog MMA sporta. Ovaj 18. godišnji momak će po prvi put nastupiti na IMMAF takmičenju. Boriće se u juniorskoj konkurenciji do 70kg. Viktorove fizikalije su nešto ša čime će se mnogi „iznenaditi“. Njegov dosadašnji MMA skor je 10 pobeda i 1 poraz. Viktor je član Fight Company tima.

Stefan Savić (8-1) – poluteška kategorija (seniori)

Stefan Savić je predstavnik EFS škole borenja koja je na čelu sa Borislavom Ćosićem. Stefan je nastupio na IMMAF prvenstvu u Beogradu, gde mu je malo falilo da „šokira svet“ i izbaci jednog od najboljih poluteškaša na svetu. U svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario je 8 pobeda i samo 1 poraz. Stefan će se takmičiti u poluteškoj kategoriji u seniorima.

Svim momcima i celoj ekipi na čelu sa selektorom Savom Lazićem i kompletnoj delegaciji MMA Saveza Srbije želimo puno sreće i verujemo da ćete dati sve od sebe kao i uvek i učiniti nas sve ponosnim!

Zapratite Triangle TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime