Poirier o meču sa Covingtonom: „Neće zaraditi novac preko mene, obojica ćemo u zatvor!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Često u MMA sportu pogotovo na svetskom nivou, svedočimo „raspadu“ prijateljstava i potencijalnih mečeva između bivših sparing partnera.

Colby Covington i Dustin Poirier

Kao što je javnost već upućena, Colby Covington bivši borac American Top Teama, u svađi je sa velikim brojem bivših klupskih kolega, među kojima su njegov naredni protivnik Jorge Masvidal i Dustin Poirier. Več dugo u nazad se govori o njihovim sukobima, a Masvidal i Covington će uskoro u kavez.

Jorge Masvidal i Colby Covington

Na konferenciji za medije na nedavno održanom UFC 271 Dustin Poirier je govorio u sukobu sa Colby Covingtonom i izjavio da nikada neće raditi meč protiv njega, već da mogu samo da se „potuku“ i završe u zatvoru:

‘Ne! Nikada se neću boriti protiv Colbyja u kavezu gde je novac u igri. Ako se ikada budem borio protiv njega, onda ćemo obojica otići u zatvor. Ja ću sigurno završiti u zatvoru. Neću da se boriti sa njim u oktagonu. Neće on zaraditi novac na mojoj karijeri i preko mene. Ovo je nešto totalno drugačije. Nikada me nećete videti da se borim sa Colbyjem u UFC-u.“

Poirier je odnos sa Covingtonom shvatio lično i ne želi jednostavno da radi meč sa njime. Upitan je za koga navija u meču između Masvidala i Covingtona na šta „Diamond“ nije imao ni malo sumnje:

“Jorge Masvidal je jako dobar lik i želim mu da pobedi. Znam koliko naporno radi. Bo Nickal je bio u ATT, a imamo i jako puno dobrih rvača sa kojima on radi na svom rvanju. Njegov borilački IQ i skill će doći do izražaja u tom meču. Navijam za Jorgea.“

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime