POTVRĐENO! Ferguson i Gaethje predvode UFC 249! Borba za privremenu titulu prvaka!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Evo danas se i konačno završila saga oko UFC 249! Predsednik UFC-a Dana White danas je potvrdio da se event održava uprkos Korona virusu i svim problemima koje je doživeo. Event će predvoditi Tony Ferguson i Justin Gaethje u borbi za titulu prvremenog prvaka lake kategorije. Ovo nam daje do znanja da će se pobednik ovog meča boriti protiv šampiona Khabiba Nurmagomedova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

🔥NAJNOVIJE VESTI!🔥 _____________________________________________ ⚠️ Dana White je potvrdio da će borba između Tony Fergusona i Justin Gaethjea predvoditi UFC 249. Kako kaže sve je završeno i borba će se održati 100%. _____________________________________________ 🏆 Ovaj meč biće za privremenu titulu prvaka lake kategorije. Što nam daje do znanja da će se pobednik ovog meča boriti sa šampionom lake kategorije Khabibom! _____________________________________________ ❗Lokacija još uvek nije poznata, kako je predsednik UFC-a u šali rekao, „borba će se održati na planeti zemlji“. _____________________________________________ ❓Da li ste zadovoljni sa ovakvim ishodom ❓

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle.tv) дана

Za one koji nisu ipratili celu priču oko UFC 249 da krenemo iiz početka. Kao što sada znamo, planirani meč između Khabiba Nurmagomedova i Tony Fergusona po 5 put je odložen. U trenutcima kada smo mislili da ništa ne može da odluži ovaj meč, dogodio se Korona virus koji je paralizovao celu planetu. Predhodni event UFC je održao na samom početku pandemije Korona virusa u Brazilu pred praznim tribinama. Sličan scenario planirao je i UFC za ovaj event. Problem u organizaciji ovog meča je taj što je zbog širenja zaraze većina zemalja zabranila kretanje (ulazak i izlazak iz zemlje). Tako je Khabib ostao u Rusiji u Dagestanu i ne može da napusti svoju zemlju. UFC je pokušao da dovede Khabiba u Ameriku i postojale su priče da će uspeti, ali na kraju na žalost ništa od toga. Takođe i prvobitna lokacija Brooklyn New York se promenila. New York je trenutno najveće žarište u svetu Korona virusa.

Dana White je potvrdio borbu Gaethjea i Fergusona. Nema sumnje da nas očekuje brutalan meč, kada pogledamo stil borbe ova dva ratnika, ali da li je to ono što smo svi želeli? Još uvek Dana White ne želi da otkrije lokaciju za ovaj event.

Ko pobeđuje u ovoj borbi ?

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime