POVRATAK IZ PENZIJE: Manuwa se probudio i prozvao Rockholda!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Pre samo nekoliko dana bivši šampion srednje kategorije Luke Rockhold je objavio kako još uvek nije završio svoju borilačku karijeru, a već je na njegovu adresu stigla jedna „prozivka“. Ni manje ni više nego od Jimi Manuwe.

Jimi Manuwa je kao što svi znamo rešio da se povuče. To je uradio posle niza od 4 poraza, a pogotovo je Britancu teško pao onaj poslednji, od Aleksandra Rakića. Rakić je brutalno nokautirao Manuwu koji je rešio da okonča svoju karijeru. 01. juna će biti tačno godinu dana od te borbe. Britanac se izgleda uželeo borbe i misli kako bi njegov idealan protivnik bio baš Luke Rockhold.

Luke Rockhold se poslednji put borio  06. jula protiv Jan Błachowicza. To je ujedno bio i Rockholdov debi u poluteškoj kategoriji, koji neće pamtiti po dobrom. Poljak ga je brutalno nokautirao već u 2 rundi i ugasio sve nade za napadom na titulu poluteške kategorije. Rockhold se od tada totalno povukao iz javnosti kao borac i nije davao nikakve izjave o svojoj karijeri. Pre nekoliko dana se konačno obratio i izjavio kako bi mogli da ga očekujemo u oktagonu:

„Sve sam zdraviji, osećam se sve bolje i možda mi se ponovno pojavi onaj žar i  želja za borbom. Videćemo šta će se dogoditi“ Izjavio je Luke Rockhold.

Kao neke od opcija Rockhold je naveo Chris Weidmana i Andersona Silvu, sada se spominje i Jimi Manuwa. Sve tri su realne opcije, ali videćemo šta će biti.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime