Poznat je razlog zbog kog je Costa odbio meč sa Whittakerom! UFC ponudio „smešne“ finansijske uslove!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Duel Roberta Whittakera i Paula Coste je nešto što je MMA publika želela da vidi, ali izgleda da ipak do borbe neće doći.

Robert Whittaker i Paulo Costa, FOTO: mmajunkie.com

I ako je sve delovalo kao „gotova stvar“ ipak UFC 284 koji se održava u Perthu u Australiji 11. februara neće dobiti ovaj fantastičan duel na popisu borbi, a glavni „krivac“ za to je UFC.

Bivši izazivač za titulu srednje kategorije Paulo Costa, odbio je da se bori protiv bivšeg šampiona srednje kategorije zbog izuzetno loše finansijske ponude koju mu je ponudio UFC, prema pisanju brojnih MMA portala.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Kako se „priča“ po MMA krugovima, UFC je ponudio Costi „mizernih“ 70 hiljada dolara plus isto toliko za pobedu, što je brazilski borac momentalno odbio. Realno gledano 70k + 70k je izuzetno „mala“ ponuda s obzirom na rezime Paula Coste i činjenice da je borba protiv Whittakera na stolu. Ako na sve to dodamo da je UFC broj 1 kada govorimo o MMA sportu i da od toga nema veće, ova ponuda je ponižavajuća za Costu, koji već duže vreme „vodi rat“ sa UFC promocijom oko svojih primanja.

Videćemo kako će puštanje u javnost ove vesti uticati na odnos Coste i UFC promocije. Voleli ga ili ne, mislim da Costa zaslužuje više od ove cifre za borbu protiv Roberta Whittakera u Australiji.

Zapratite TRIANGLE TV!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime