PUKLO PRIJATELJSTVO! Covington prozvao Masvidala

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Pravlo ludilo u velter kategoriji. Posle pobede nad Lawlerom, Covingtonov sledeći protivnik je trebao da bude Kamaru Usman. Borba koja bi ujedninila titulu prvaka i privremenu titulu prvaka velter kategorije. I pored želje UFC-a i oba borca da se ova borba organizuje,  izgleda da je negde zapelo u pregovorima između Covingtona i UFC-a.

Jorge Masvidal i Colbz Covington

UFC je kao zamenu za Covingtova u borbi protiv Usmana video njegovog sparing partnera i klubskog drugara Jorge Masvidala, koji je bio planiran za UFC 244 da se bori protiv Nate Diaza.

Ova odluka se nije ni malo svidela privremenom šampionu velter kategorije, pa je u svom stilu imao šta da kaže za svog sparing partnera na Twitter nalogu.

Znam da si glup i očajan. Napisao si pogrešno JOURNEYMAN TITLE . Čitanje je obavezno i neophodno kao i pobeđivanje da bi dobio borbu za titulu. Probaj da naučiš oba, kanto za smeće!

 

.@GamebredFighter I know you’re dumb and desperate, but you spelled JOURNEYMAN TITLE wrong junior. Reading is fundamental and #supernecessary. Just like WINNING is #supernecessary to get title fights. You should try both sometime, you trash bag. https://t.co/OTjrSKNbOI

 

Covington je napisao za Masvidala da je očajan i glup, i da je smeće. Ovo je vest koju verovatno niko nije očekivao. Jorge Masvidal i Colby Covington su članovi American Top Team-a, sparing partneri i dobri prijatelji. 

Masvidal je imao dosta uticaja u napredtku Covingtona i ranije ih je nazivao „jednim od najvećih dvojaca u istoriji MMA“. Jorge je rekao da ga zanima borba za titulu, i u slučaju da treba da se bori protiv Covingtona tada bi prijateljstvo ostavio po strani. I dodao je da će sačekati svoj red ako Covington bude sledeći na redu u borbi za titulu.

Da li je stvarno gotovo prijateljstvo između Covingtona i Masvidala?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime