Rade Opačić i Mihajlo Kecojević se spremaju za svoje najvažnije borbe (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Radete Opačića i Mihajla Kecojevića očekuju najvažniji ispiti u njihovim karijerama do sada. Oba borca nastupaju na turnirima četvorice. Mihajlo Kecojević nastupa na FEA turniru gde će se u prvom meču sastati sa Akbarom Tairovim, dok će drugo polufinale biti Nadir Gadjev  i Luigi Gashi. Mihajlo je već jednom nastupio na FEA organizaciji, kada je nokautom u prvoj rundi šokirao modlavce, pobedivši njihovog borca Maxima Bolotova.

Rade Opačić nastupa na jednom od najvećih svetskih turnira, Road to Abu Dhabi u organizaciji Enfusiona. Rade se izborio sa učešće na ovom turniru kroz kvalifikacioni turnir koji je održan na Enfusionu u Beogradu 28. juna. Pobedio je u prvoj borbi Daniela Glabarova nokaturom, da bi u finalu takođe došao do pobede nokautom nad Nidal Bchiriem. Pobednik ovog turnira sem prestižnog Enfusion pojasa u teškoj kategoriji dobiće i ček od 100 000 dolara. Na turniru učestvuju Radetu i ljudima iz Sinđelića poznata imena. Martin Pakas (Slovačka) koji je pobedio Radeta na njegovom debiju na Enfusionu, Levi Rigters (Holandija) momak koji je takođe kroz kvalifikacije u Beogradu došao do završne faze turnira. U Beogradu je pobedio Mihajla Kecojevića i plasirao se u Abu Dhabi i Giannis Stoforidis (Grčka) .

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Oficijelni poster Enfusion finalnog turnira u Abu Dhabiju. Ovo ce biti prvi put da se srpski borac uopste nalazi na ovakvom turniru, tako da i sam plasman u finale jeste uspeh, ali to nas ne zadovoljava. Ici cemo na pobedu, kao i uvek. Na turniru su nam dva duznika, Slovak Martin Pacas koji je vec savladao Radeta, i holandjanin Righters, koji je u Beogradu bio bolji od naseg Kecojevica. Treci rival je grk Stoforidis sa kojim nismo imali prilike da se susretnemo, ali takodje vrlo nezgodan protivnik, udarač, sa odlicnom rucnom tehnikom. Turnir i ceo event bice istorijski, jer se na njemu nalaze najvece Enfusion zvezde, a mi cemo pokusati da obezbedimo direktan prenos za gledaoce u Srbiji.

Објава коју дели Kikboks Klub Sindjelic (@kbksindjelic) дана

Momcima želimo puno sreće, da pripreme prođu što bolje bez povreda. Očekujte uskoro intervjue sa Mihajlom i Radetom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

#teamkbks

Објава коју дели Kikboks Klub Sindjelic (@kbksindjelic) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime