Rakić odgovorio Prochazki: „Ne gledam u nazad, fokusiran sam na pojas!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Aleksandar Rakić je nakon velike pobede nad Anthony Smithom skrenuo pažnju cele MMA javnosti na sebe. UFC i poluteška kategorija su se konačno uverili kakvu zver imaju na svom rosteru. Nakon pobede Blachowicza nad Reyesom, Rakić je napravio još jedan korak u napred na rank listi i sada je 4. borac sveta u poluteškoj kategoriji.

Kako to u našem sportu biva, većina boraca želi da iskoristi slavu i momenat koji je trenutno oko Aleksandra Rakića i na sve načine pokušavaju da dođu do medijske pažnje i potencijalne borbe sa Rakićem. Jedan od njih je 5. borac poluteške kategorije iz Česke Jiri Prochazka koji je u nekoliko navrata spomenuo Rakića i rekao da želi meč sa njim.

Aleksandar Rakić se trenutno nalazi u Pragu u gradu kojem živi Prochazka i odgovorio je češkom borcu na svom Twitter nalogu i otkrio njegove planove:

Prag je sjajan grad. Čujem da tip iz Češke želi da se bori sa mnom… Ja ne gledam u nazad, moje oči su fokusirane na pojas. Možda ti u budućnosti dozvolim da se okušaš protiv mene.

Aleksandar Rakić je nedavno napravio svoj Twitter nalog. Zapratite Raketu na Twitteru i budite u toku sa dešavanjima u njegovoj karijeri. Sa nestrpljenjem očekujemo sledeći Rakićev meč!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime