Rakić poručio Blachowiczu: „Ja sam tebe čekao, budi gospodin sačekaj me da završimo posao!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Aleksandar Rakić se nalazi u Londonu gde će iz prvih redova ispratiti sutrašnji UFC Fight Night koji se održava u glavnom gradu Engleske.

Jan Blachowicz i Aleksandar Rakić

Najbolji srpski MMA borac se trenutno oporavlja od povrede koju je doživeo u „meču karijere“ protiv Jana Blachowicza. Kao što znamo, Aca je tokom borbe povredio koleno i morao je da ide na operaciju. Oporavak ide u pravom smeru, a „Raketu“ gledamo nadamo se već u 2023. godini.

U razgovoru za MMA Junkie, Rakić je javno „prozvao“ Blachowicza da ga sačeka jer njih dvojica nisu završili posao i da ga Jan nije pobedio te večeri:

‘‘Naravno da Jan traži borbu za pojas, ali dajte molim vas. Budimo iskreni, on ne može da bude srećan sa takvom pobedom. On me nije pobedio jer je bio bolji borac od mene te noći, pobedio me je jer sam se ja povredio. Sada priča da želi da ide u srednju kategoriju i da se bori sa Adesanyom, a onda je rekao i da želi da dočeka Usmana u poluteškoj‘‘

Rakić smatra da bi Blachowicz trebao da ga sačeka, iz razloga jer je upravo on njega čekao da se oporavi nakon što je poljak doživeo povredu:

 ‘‘Stvarno nema smisla, ja sam njega čekao kada se povredio, hajde budi gospodin i sačekaj ti mene da završimo posao. Ovaj posao nije završen. On je prava atleta, ratnik, poštujem ga ali imamo nezavršena posla i siguran sam da mogu da ga pobedim. Da se to nije dogodilo te večeri, da moje koleno nije puklo, bio bih prvi izazivač i borio bih se za titulu.‘‘

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime