Rakićev trener ljut nakon uparivanja Reyesa i Prochazke: „U kom svetu je to moguće!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Danas je objavljeno da će se Dominick Reyes i Jiri Prochazka boriti i predvoditi UFC događaj 27. februara. Ova vest je iznenadila sve MMA fanove i prosto niko nije očekivao ovo uparivanje. UFC je još jednom dokazao da nepoštuje previše rang listu boraca i da ona faktički nema smisla.

Aleksandar Rakić i braća Babak

Gotovo cela MMA zajednica videla je potencijalni meč između Dominick Reyesa i četvrtoplasiranog borca poluteške kategorije Aleksandra Rakića. Kao što znamo Reyes je izgubio od Blachowicza u borbi za upražnjenu titulu poluteške kategorije na UFC 253, dok je Rakić pobedio Smitha. Santos i Teixeira imaju zakazan duel gde će se pobednik boriti sa šampionom Blachowiczem. Ali UFC je izgleda zamislio nešto drugo i ponovo odstupio od logike. Petorangirani borac Jiri Prochazka koji ima samo jedan meč u UFC oranizaciji, dobio je priliku da se bori sa Reyesom koji je prema novoj ranking listi pretekao Teixeiru i skočio na drugo mesto i stavio ga u bolju poziciju od Aleksandra Rakića! Velika nepravda prema našem borcu, a to se nije dopalo ni Rakićevom treneru rvanja čuvenom Nejad Babaku koji je izneo svoje mišljenje povodom ove situacije:

U kom svetu je ovo uopšte moguće? Nisu dozvolili Aleksandru Rakiću da se bori protiv Dominick Reyesa, ali dali su šansu momku koji je tek stigao u UFC! Koliko Jiri ima u UFC? Odlično uparivanje matchmakera!

Foto: Screenshot

ZAPRATITE TRIANGLE TV NA INSTAGRAMU I BUDITE U TOKU SA DEŠAVANJIMA U MMA SVETU!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime