Rakićev trening partner protiv iskusnog „povratnika“ na FNC 9!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

FNC 9 koji se održava 23. decembra u Sisku dobio je još jedan zanimljiv meč na popisu borbi.

Marko Kisić i Nemanja Milaković na FNC 9

Poslednji FNC događaj u 2022. godini ako ostane sve kako treba, obećava. Nakon što su potvrđena tri izuzetno zanimljiva duela, popis borbi dobija još jedan odličan duel.

U pitanju je meč u velter kategroiji između Marka Kisića (7-3) i Nemanje Milakovića (5-4). Marko Kisić je trebao da se bori protiv Ivice Truščeka na poslednjem FNC 8 događaju, ali je zbog zdravstvenih problema bio primoran da otkaže nastup.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fight Nation Championship (@fnc_mma)

Inače Marko Kisić je trening partner Aleksandra Rakića. U svojoj karijeri se borio po promocijama kao što su Brave, Oktagon, XFN. Može se pohvaliti činjenicom da je delio kavez sa Khamzatom Chimaevim. Izuzetno dobar borac, sa odličnim poznavanjem bjj-a i atraktivnim udaračkim stilom.

Robert Pastuch, Aleksandar Rakić i Marko Kisić, FOTO: Screenshot Basic Sport Klub Instagram

Nemanja Milaković se vraća nakon pauze od skoro 4 godine u kavez. Svoj poslednji nastup odradio je u Bellator promociji gde je poražen nokautom od Giorgio Pietrinia za samo 20 sekundi. Bio je to težak nokaut, pa je iskusni Milaković uzeo pauzu. Nekoliko puta je najavljivao povratak, ali problemi sa povredama su ga sprečili da se vrati ranije u kavez.

Nemanja Milaković, FOTO: screenshot Instagram

Njegova najveća pobeda je ona protiv Aleksandra Jankovića na Megdanu 3 kada je nakon preokreta ugušio Jankovića. Pre toga je imao pobednički niz a savladao je Dimitrija Džankića i Adama Kapića.

Ko pobeđuje?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime