Revanš Pokrajca i Falcaoa na SBC 25 u Novom Sadu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Serbian Battle Championship 25 će po svoj prilici imati brutalan fight card. Prva borba koja je potvrđena je borba za pojas u poluteškoj kategoriji i revanš između dva veterana. Igor „The Duke“ Pokrajac (28-14) i Maiquel „Big Rig“ Falcao (40-16) će ukrstiti rukavice još jednom.

U prvom duelu na SBC 21, brazilac je slavio prekidom u prvoj rundi. 07. decembra Pokrajac će imati priliku da se osveti Falcau, ili Falcao da potvrdi svoju dominaciju i odbrani šampionski pojas SBC organizacije.

SBC 25 će se održati 07. decembra u Novom Sadu u Velikoj hali Spensa. Kako iz organizacije najavljuju, ovo će biti najveći event koji je do sada SBC organizovao.

Ko pobeđuje u ovom duelu ?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

SBC Light Heavyweight Championship Bout Maiquel „Big Rig“ Falcao vs Igor „The Duke“ Pokrajac 07. decembra u Velikoj hali novosadskog SPENSa očekuje nas najveći spektakl koji je najbolja regionalna MMA promocija pripremila do sada: SBC 25 – Revenge! Veliki revanš i osveta očekuju nas u šampionskom duelu u poluteškoj kategoriji – SBC prvak Maiquel „Big Rig“ Falcao braniće svoj pojas u revanšu protiv legende regionalnog i svetskog MMA sporta, Igora „The Duke“ Pokrajca! Hrvatski borac sa najviše borbi u UFCu iza sebe, Igor Pokrajac, želi da dokaže da nije pokazao koliko zaista može u prethodnom duelu, nakon trogodišnje pauze, i spreman je za povratak u velikom stilu! Sa druge strane, prekaljeni ratnik koji je nastupao na najvećim svetskim pozornicama, spreman je da odbrani svoj prestižni SBC pojas! Imaćemo retku privilegiju da ove legende sporta još jednom vidimo kako se medjusobno bore u SBC heksagonu! #sbc #sbc25 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad www.sbc.rs

Објава коју дели Serbian Battle Championship (@serbianbattlechampionship) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime